• BIST 8988.07
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Umut Bulut'un babası Kayseri'de toprağa verilecek

Umut Bulut'un babası Kayseri'de toprağa verilecek
KULÜPTEN AÇIKLAMAGalatasaray resmi sitesinden Umut Bulut'un babasının vefatı ile ilgili açıklama yayınladı. İşte o açıklama;

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN BEĞENİ YAPIN FACEBOOK SAYFASI HABER TAKİP SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Ankara'da dün akşam meydana gelen bombalı saldırıda yaşamını yitirenler arasında Galatasaraylı futbolcu 'un da olduğu ortaya çıktı.

 

Dün Ankara'da oynanan Gençlerbirliği-Galatasaray maçında oğlu'u tribünden izleyen  karşılaşma başlamadan önce selamlaştı.

UMUT BULUT ISINMAYA ÇIKTIĞINDA BABASINA EL SALLADI

Mücadele başlamadan önce babasını tribünde gören Umut Bulut o yöne doğru giderek uzaktan da olsa babasını son kez görmüş oldu. Misafir tribününde Ankaragücülü eski futbolcu ile yöneticiler ve ilk 18'e giremeyen Galatasaraylı oyuncularla birlikte maçı izleyen Kemal Bulut oğlunu son kez statta görmüş oldu.

OĞLUNUN AÇTIĞI OTO KUAFÖRÜNDE VEFAT ETTİ

Baba Bulut maç sonunda ise Umut Bulut'un yanına inemedi ve çevresindekilere "Ben şimdi Umut'u göremem, burası çok kalabalık ve aşağısı da kalabalıktır, yoğundur ben eve gideyim" dedi.

Galatasaraylı  oğlunun maçını izleyip maç sonunda ise yanına inmekten vazgeçti ve evinin yolunu tutarken ölüme gitti.

Yüzüncüyıl mahallesindeki evine gitmeden önce işyerine bir bakmak isteyen Kemal Bulut, oğlunun kendisi için Kızılay'da açtığı oto kuaföründe vefat ettiği bildirildi.

AĞABEY'İNDEN GELEN TELEFONLA YIKILDI

Maçtan sonra dün akşam İstanbul'a dönen Galatasaray kafilesi bu sabah ise Florya'da antrenmana çıktı. Umut Bulut antrenman tesislerindeki 

soyunma odasında abisinden gelen telefon ile acı haberi aldı ve yıkıldı. Umut apar topar Ankara'ya gitmek için yola çıktı. Galatasaraylı idareciler son derece üzgün görünen ve perişan bir hal alan Umut'u yalnız bırakmazken 2 kulüp personeli golcü futbolcuya refakat etti.

CENAZE YARIN KAYSERİ'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Umut Bulut'un babası Kemal Bulut yarın Kayseri'de Yeşilhisar'da toprağa verilecek. Kemal Bulut için ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak ve merhum toprağa defnedilecek.

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Galatasaray resmi sitesinden Umut Bulut'un babasının vefatı ile ilgili açıklama yayınladı. İşte o açıklama;

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39