• BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Ünlü futbolcu falcıya inandı eşini dövdü

Ünlü futbolcu falcıya inandı eşini dövdü
Antalyasporlu Kerem Şeras falcının aldattığını söylediği eşine şiddet uyguladı.
Hakim karı kocayı ikinci kez boşadı. Mahkeme, Şeras’ı önce 400 bin liralık tazminata mahkum etti. Ardından da futbolcuya 6 ay evden uzaklaştırma cezası verdi

Eşine şiddet uyguladığı gerekçesi ile Antalyasporlu futbolcu Kerem Şeras 400 bin lira tazminat ödemeye mahkum oldu. Ayrıca mahkeme başkanı “Bir daha döversen tutuklarım” dediği futbolcuya ikinci kez evden 6 aylık uzaklaştırma cezası verdi.

İKİNCİ KEZ BOŞANDI

İddiaya göre olaylar şöyle gelişti. Antalyasporlu futbolcu Kerem Şeras, 4 yıl önce boşandığı eşi Elif Şeras ile barışarak ikinci kez evlendi. İkinci evliliklerinde de sürekli şiddet gördüğünü iddia eden Elif Şeras bir yıl önce Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulundu. Mahkeme genç kadının talebi üzerine kocasına 6 ay evden uzaklaştırma cezası verdi.

Futbolcu Kerem Şeras da bu sırada karısının kendisini aldattığını iddia ederek karşı dava açtı. Ankara 7’nci Aile Mahkemesi görülen davayı boşanmayla sonuçlandırdı.

Mahkemede Kerem Şeras eşinin kendisini aldattığını Mehmet Nuri isimli kişiyle kamptayken görüştüğünü iddia etti. Bunların bir iftira olduğunu belirten Elif Şeras ise şu açıklamada bulundu: “İddialar yalan. Eşim falcılara gidiyor ve ‘5 kişiyle ilişkisi var’ diyerek iftiralarda bulunuyor. Üstelik şiddet uyguluyor.” Mahkeme ise Kerem Şeras’ı fiziksel, psikolojik ve duygusal şiddet uyguladığından ağır kusurlu bularak tazminat ödemeye mahkumetti.

Velayet anneye verildi her ay da 2 bin lira nafaka

Mahkeme dava sonunda 4 yaşındaki çocuklarının velayetinin anneye verilmesini kararlaştırdı. Karara göre Kerem Şeras, 350 bin TL maddi, 50 bin TL manevi tazminat verecek. Ayrıca mahkeme Şeras’ın her ay çocuğu için 2 bin TL nafaka, eşi için de bin 200 TL yoksulluk nafakası ödemesine karar verdi.

İkinci defa uzaklaştırma aldı

Öte yandan boşanma kararının ardından Elif Şeras hâlâ eşinden şiddet gördüğü gerekçesi ile Ankara 11. Aile Mahkemesi’ne avukatı aracılığı ile başvurdu. Daha önce bir kez 6 ay evden uzaklaştırma cezası verilen Kerem Şeras Ankara 11. Aile Mahkemesi tarafından da ikinci kez 6 ay evden uzaklaştırma cezası aldı. Şeras ayrıca eşinin bulunduğu ortamda alkol alamayacak, kendisine ait silahını karakola teslim edecek. Futbolcu verilen cezalara uymazsa tutuklanacak.
milliyet
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39