• BIST 8718.11
  • Altın 2246.519
  • Dolar 32.3303
  • Euro 35.1933
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

Ünlü oyuncuya tecavüz!

Ünlü oyuncuya tecavüz!
Banyoya kilitleyip polise koştu
Sinema ve reklam filmi oyuncusu P. Ç., kendisine evinde boğazını sıkarak tecavüz ettiğini ileri sürdüğü senarist arkadaşı V.A banyoya gittiği sırada kapıyı kilitleyip polise koştu. V.A. hakkında tehdit, yaralama ve cinsel saldırı suçlarından İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde 9 yıl 6 aydan 19 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Terör amaçlı izinsiz gösteri, ilaç kaçakçılığı, hırsızlık ve uyuşturucu kullanmaktan poliste suç kayıtları bulunan V.A ise "Keyif amaçlı uyuşturu hap ve esrar almıştım. İlişkiye girmek için zorlamadım. Bir anda oldu. İlişki sırasında sertlikten hoşlandığını belirtince yüzüne iki tokat attım" diye konuştu.


Habertürk'ün haberine göre Beyoğlu'nda oturan sinema ve reklam filmi oyuncusu P. Ç., 23 Ağustos gecesi evine gelen senarist arkadaşı V.A tarafından tecavüze uğradığını ileri sürerek karakola giderek, şikayetçi oldu. Ç., tecavüzcüsünü eve kilitlediğini söyleyince eve giden polis, V.A'yı gözaltına aldı.

P. Ç., yaşadığı dehşet dolu dakikaları polise verdiği ifadesinde şöyle anlattı:

"V.A ile birkaç ay önce arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. Sinema seköründe senaristlik yaptığını söyledi. Kısa metrajlı bir film çekim işimiz oldu. 22 Ağustos'ta Taksim'de karşılaştık. Benim de senaryo çalışmalarım olduğunu söyledim. Bunlarla ilgilendi. Ayrıldık. Beni arayarak görüşmek istediğini ancak dışarıda değil evimde buluşmak istediğini söyledi. Ben de evde müsait olduğumu belirttim. Ancak saat geç olunca gelmemesi için telefonunu aradım. Cevap vermeyerek 'Taksideyim geliyorum' mesajını attı. Saat 22.00 sıralarında geldi."

ÜZERİME ÇULLANIP YUMRUK ATMAYA BAŞLADI

Gecenin ilerleyen saatlerinde V.A'dan evden gitmesini istediğini belirten Ç., "Uyuyacağımı ve artık gitmesi gerektiğini söyledim. Birden koluma dokundu. 'Ne yapıyorsun' demem üzerine üzerime çullandı. Yüzümü yumruklamaya başladı. Uzun süre direndim. Kafamı yere vurarak, yatak odasına götürmeye çalıştı. 'Bana direnirsen seni öldürürüm' dedi. Yatağa yatırınca daha çok direndim" dedi.

ELBİSELERİMİ PARÇALAYARAK ÇIKARDI

Aras'ın boğazını sıktığını savunan Ç., "Bana 'hap aldım esrar içtim. Seni öldürmeden bu evden çıkmam' dedi. Havasız kalınca direncim kırıldı, 'ölüyorum galiba' diyerek hareketsiz kaldım. Üzerimdekileri yırtarak çıkardı. Bana tecavüz ettikten sonra yanıma yattı" diye konuştu.

BANYOYA GİRİNCE EVDEN KAÇIP KAPIYI ÜZERİNE KİTLEDİM

Dolabınden gecelik almak için kaltığını belirten Ç., "Göz göze geldik, banyoya girince, dış kapının anahtarını alarak, kapıdan çıkarak onu içeri kilitledim. Polis merkezine koştum" diyerek şikayetçi oldu.

HAP ALIP EVİNE GİTTİM

P. Ç.'yi bir yıldır tanıdığını belirten V.A ise poliste verdiği ifadesinde, genç kadınla aralarında 3-4 aydan beri samimi bir ilişki olduğunu belirtti. Ç. ile bir ay önce kısa metrajlı bir film çektiklerini belirten Aras, "Çekimler sırasında kendisiyle aramızda bir yakınlaşma oldu. Çekimlerin ardından kendisini aramadım. Beni arayarak ilgi alaka beklediğini söyledi. Daha sonra Facebook ve telefon aracılığıyla görüştük. Olay günü İstiklal Caddesi'nde karşılaşarak çekeceği film ile ilgi görüştük. Ayrıldıktan sonra saat 21.00 sıralarında mesaj atarak görüşmek istediğimi söyledim. P. de evde müsait olduğunu belirtti. Keyif amaçlı uyuşturu hap ve esrar almıştım" dedi.

SERTLİKTEN HOŞLANDIĞI İÇİN İKİ TOKAT ATTIM

Evde sevişmeye başladıklarını anlatan V.A, "İlişkiye girmek için zorlamadım. Bir anda oldu. İlişki sırasında sertlikten hoşlandığını belirtince yüzüne iki tokat attım. Bir kere ilişkiye girdikten sonra lavoboya girdim. P.'nin evden ayrıldığını gördüm. Salonda sigara içerken polis geldi" dedi.

SUÇ MAKİNASI ÇIKTI

Polis V.A'nın terör amaçlı izinsiz gösteri ve yürüyüşü, ilaç kaçakçılığı, hırsızlık ile uyuşturucu kullanmak gibi suç kayıtlarının bulunduğu belirlendi. V.A savcılık tarafından tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

MAHKEME TUTUKLAMADI SAVCI 19 YIL HAPİS İSTEDİ

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan V.A hakkında tehdit, yaralama ve cinsel saldırı suçlarından ağır ceza mahkemesinde 9 yıl 6 adan 19 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39