• BIST 9095.22
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Uslu: ‘Son günlerde İlhan Cavcav’ın kafasına saksı düştü galiba’

Uslu: ‘Son günlerde İlhan Cavcav’ın kafasına saksı düştü galiba’
Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, yeniden yargılamanın önünün açılmasını ve tekrar yargılanmak istediklerini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, sarı-lacivertli takımın kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ayrıca Mahmut Uslu, kendi evlerinde 8 maç olduğunu ve 9 maçı dışarıda oynayacaklarını belirterek, "O maçlardan bir tanesini saymıyoruz. Orada da galip geleceğiz" dedi.

“PUAN FARKINI 8'DEN 16'YA ÇIKARMA HEDEFİMİZ VAR”
Antalya kampını değerlendiren Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, “Takım yaklaşık 7 antrenmanlarını yapmış vaziyetteler. Yarın sabah antrenman yapıp akşam da maç oynayacaklar. Bence çok iyi durumdalar. Çok hırslı çalışıyorlar. İnşallah puan farkını 8'den 16'ya çıkarma hedefimiz var. Aslında daha fazla da yapabiliriz. Ben ilk devre 11 puan düşünüyordum. Çünkü hem hocamıza hem de oyuncularımıza çok güveniyoruz” diye konuştu.

“YENİDEN YARGILANIRIZ”
Basın mensuplarının ülke gündeminde olan yeniden yargılanma ile ilgili soruna ise Uslu, “Fenerbahçe Kulübü, kongre üyeleri ve taraftarları, özellikle de taraftarlarının ne kadar haklı oldukları ortaya çıktı. Gazı yediler sopayı yediler. 3 Temmuz'la ilgili yürüyüşlerde değil, Mayıs ayında taraftarları unutmak mümkün değil. İnşallah Başbakan ile konuştuk. Yargılanmanın onu açılır. Yeniden yargılanırız. Biz af istemiyoruz, suçsuz olduğumuza inanıyoruz. Her hangi bir pislik varsa en temizi biziz. Ben 10 sen önce de çalıştım” diye konuştu.

"CAS’IN CEZAMIZI ONAYLAMASININ NEDENİ POLİS RAPORLARI"
Basın mensuplarının "Puan farkından dolayı psikolojik söylemler var. Bununla ilgili olarak düşünceniz nedir?" sorusuna ise Uslu, "Biz Fenerbahçe olarak elimizden geldiği kadarıyla, sporla ilgili her şeyle uğraşıyoruz. Bütün branşlarda başarılı olmak için. Biz 25-30 milyon civarında bir aileyiz. Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşuyuz. Biz 100. yılımızı kutlarken çok önemli ölümler oluyordu. Yaklaşık 30 kişi falan. Bütün gecelerimizi iptal ettik. 1 milyon dolar verdik. Amerika’dan şarkıcı getiriyorduk. İptal ettik. Biz bu konularda çok hassasız. Biz başkalarına benzemiyoruz. Biz Anadolu’nun en büyüğüz. Biz bu duruşla bunu kanıtladık. Aziz Yıldırım, kongre üyeleri ve taraftarlarla dimdik durdu. Taraftarın bizden beklentisi çok, bizim de aynı şekilde taraftarımızdan beklentimiz çok. Limitteyiz. Yanlış yapılan tezahüratlar gibi şeyler başımıza çok ciddi işler açıyor. Kendini bilmez bir adamın attığı şey yüzünden CAS’tan ceza yedik. İçeride 8 maçımız var. 9’u dışarıda. Birini dışarıda saymıyoruz zaten. Onları evinde yeneceğiz nasıl olsa. CAS’ın cezamızı onaylamasının nedeni polis raporları. Alınan kararlar. CAS’ın verdiği karar, bizim arkadaşlarımıza verilen cezalarla aynı değil. UEFA’nın yeni kriterlerine göre uçan kuş bilir olsa, biz cezayı veririz diyorlar. Biz elimizden gelen her şeyi yapacağız ama şu anda ne UEFA ne de başka biriyle en ufak görüşmemiz yok” şeklinde konuştu.

"SON GÜNLERDE İLHAN CAVCAV’IN KAFASINA SAKSI DÜŞTÜ GALİBA"
Basın mensuplarının yabancı sınırlaması ile ilgili sorusuna ise Uslu, “Yabancı sınırlaması ile ilgili kararı Fenerbahçe çıkarmadı. Bütün kulüplerin kararıydı. Gelecek sene de farklı bir karar olacak. Biz buna uyarız. Son günlerde İlhan Cavcav’ın kafasına saksı düştü galiba. Durup dururken enteresan açıklamalar yapılıyor. Fatih Terim’in dediği gibi 1 senelik değil, 5 ya da 6 senelik uzun bir karar alınır, biz de uyarız. Kulüplerde ona göre kendini ayarlar. En çok zararı da biz görüyoruz. Önemli oyuncularımız dışarıda kalıyor. Ama biz hiçbir şey demiyoruz. Sonuçta bu yaz-boz tahtası değil. Biz alınan kararlara saygı duyuyoruz. Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım iken çok önemli işler yapıldı. Şu anda ellerinde 10 tane konu var. Onlarla uğraşmak yerine başka şeylerle uğraşıyorlar” şeklinde cevap verdi.
Basın mensuplarının transfer hakkındaki soruya ise Uslu, “Bizim yabancı oyuncu transferiyle ilgili bir düşüncemiz yok. Daha mevcutları halledemiyoruz. Herhangi bir transferimiz yok ama bakılıyor tabii. Ersun Hoca’nın da böyle bir isteği yok. Şu an net bir şey yok ama gayri resmi sonuç olarak birkaç oyuncu ile yollarımızı ayırabiliriz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39