• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

VAHŞET BİR EVDEN 3 CESET

VAHŞET BİR EVDEN 3 CESET
Polis ekipleri, kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü belli olmayan cesetlerle ilgili araştırma başlatırken, ölü olarak bulunan şahısların kimliklerinin belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

Elazığ'da 6 Kasım 2013 tarihinden beri kayıp olan ve 105 gündür aranan 3 gencin cesedi evlerinin iki sokak ilerisindeki metruk tek katlı bir evin bodrum katında bulundu. Çocuklarının ölüm haberini alan aileler olay yerine gelerek içeri girmek isteyince, gerginlik yaşandı. İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, olay yerinde aileleri sakinleştirirken, gençlerin ölüm sebebinin ilk başta zehirlenme gibi göründüğünü ancak kesin sonucun otopsi sonrası belli olacağını söyledi.

Olay, Elazığ'ın merkezinde bulunan Rızaiye Mahallesi Bora Sokak'taki boş olan tek katlı bir evin bodrumunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mal sahibi, müteahhide verdiği evinin içini kontrol etmeye geldi. Bodrum kata inen mal sahibi 3 cesedi görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alarak incelemelere başladı. Olay yeri inceleme ekipleri cesetlerin uzun süredir orada olması nedeniyle giydikleri maskelerle bodrum katına indi. Polis ve savcının olay yerinde yaklaşık 3 saat yaptığı incelemenin ardından ceset torbalarına alınan 3 gencin cenazesi, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Cesetlerin 6 Kasım'da kaybolan ve bir daha haber alınamayan Mehmet Tağ (19), Burak Çiçek (19) ve Zülküf Bal'a (17) ait olduğu öğrenildi.

Bu sırada olay yerine gelen gençlerin babaları ve yakınları eve girmek isteyince polislerle gerginlik yaşadı. Çocuklarının aylardır kayıp olduğunu dile getiren aileler, "Bir sokak ilerisindeki çocuklarımız bulunamamış" diyerek tepki gösterdi. Cesetlerin bulunduğu eve gelen İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek ise önce acılı aileleri sakinleştirdi, ardından da inceleme yaptı.

Çıkışta olayla ilgili bilgi veren Elazığ İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, "Cesetler, 6 Kasım'da kaybolan 3 gencimize ait. Zaman geçtiği için cesetlerde yıpranma var. Ancak ilk bakışta cinayet şüphesi görünmüyor, zehirlenme gibi duruyor. Ancak kesin sonuç Adli Tıp'ın incelemesi sonucu belli olacak. Otopsi raporunu bekleyip her türlü araştırmayı yapacağız" dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39