• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

VALİ DÜZGÜN KOCASİNAN BELEDİYESİ'NDE

VALİ DÜZGÜN KOCASİNAN BELEDİYESİ'NDE
VALİ DÜZGÜN'DEN BAŞKAN ÇELİK'E ZİYARET

 Kayseri Valisi Orhan Düzgün Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Çelik Vali Düzgün’e 6 aylık görev süresince yaptığı çalışmalarla Kocasinan’ı geleceğe taşıyacak Kentsel Dönüşüm Projeleri hakkında brifing verdi. 
Başkan Mustafa Çelik Vali Orhan Düzgün’e önce başkanlık katında bulunan “2014 Havadan Kocasinan Sergisi’ni” gezdirdi.
Başkan Mustafa Çelik’i kısa süre içerisinde Kocasinan’ı geliştirme ve dönüştürme konusundaki projelerinden dolayı tebrik ettiğini belirten Vali Orhan Düzgün; ”Gerçekten de Kocasinan’ın geleceğiyle ilgili çok güzel projeler üretilmiş. Bu projelerin bazılarının çalışmalarına da başlanmış, bazılarına ise kısa süre içerisinde başlanacak. Tabi şehirlerde yaşamak şehre uygun bir ortamla mümkün olabilir. Bunun için şehrin merkezinde değil değişik mahallelerinde, değişik sosyal ünitelerin vatandaşlarımızın değişik ihtiyaçlarını karşılayacak mekanlarda yapılması hizmetin en ücra köşedeki mahallelerdeki vatandaşlara ulaşması son derece önemli. En uçtaki vatandaşa gidecek hizmetleri bugün memnuniyetle inceledik ve gördük. İnşallah bundan sonra bu projelerin temel atma ve açılış gibi uygulama aşamalarını da görmek tüm vatandaşlarımız gibi bizim adımıza da memnuniyet verici olur” dedi.
Yoğun işleri arasında vakit ayırarak yapılan işleri anlatma ve Kocasinan’ı daha iyi tanıtabilme fırsatı verdiği için Vali Düzgün’e teşekkür eden Başkan Mustafa Çelik; ”İnşallah bundan sonraki dönemde de şimdiye kadar olan kurumlar arası uyum Valiliğimiz, Kaymakamlığımız ve ilimizdeki diğer kurumlarımızla da devam edecek. Sizin tavsiye ve görüşlerinizi de almaya her zaman hazırız” dedi.
Başkan Çelik, konuşmaların ardından Vali Orhan Düzgün’e göreve geldiği günden bugüne kadar geçen 6 aylık sürede ‘Değişimde, Gelişimde ve Yenilikte Süreklilik’ vizyonuyla Kocasinan’a yapılan hizmetlerin sunumunu yaptı. Başkan Çelik sunumunun ikinci bölümünde ise Kocasinan’ı geleceğe taşıyacak projeler ve Kentsel Dönüşüm Projeleri hakkında bilgiler aktardı. Başkan Çelik, 6 aylık sürede Kentsel Dönüşüm Projesini Bakanlığa onaylatıp Bakanlar Kurulu’na getirmenin büyük başarı olduğunu; Orta Yol kenarında kalacak Sarımsaklı Kanalı’yla ilgili Orman ve Köy İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na da bilgi verdiğini sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39