• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

VALİ DÜZGÜN'DEN AÇIKLAMA:

VALİ DÜZGÜN'DEN AÇIKLAMA:
VALİ DÜZGÜN: "BU TÜR OLAYLAR ÜLKEMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ BOZMAYA YETMEYECEK"

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN BEĞENİ YAPIN FACEBOOK SAYFASI HABER TAKİP SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

 

 KAYSERİ VALİSİ ORHAN DÜZGÜN: 
 "KAYSERİ'DE DE İKİ HEMŞEHRİMİZİ KAYBETMEMİZİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ"
 KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ HAKAN KUTLU: 
 “İNŞALLAH BU SON OLUR”

 

Ankara'daki saldırıda hayatını kaybeden Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un cenazesine katılan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, "Bu tür olaylar ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yetmeyecek" dedi.


Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesindeki cenaze için kente gelen Galatasaraylı yönetici ve futbolcular babasını kaybeden Umut Bulut’u zorlu görevinde yalnız bırakmadı. Cenaze namazına tam kadro katılan Galatasaray kafilesi, Umut Bulut’u teselli etmeye çalıştı. Öte yandan Kayserispor da takım halinde acı gününde Umut Bulut’un yanında oldu.
Kayseri Valisi Orhan Düzgün, bu tür olayların ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya yetmeyeceğini söyleyerek, “Pazar günü Ankara Kızılay’da meydana gelen elim olay sonrası Kayseri’de de iki hemşehrimizi kaybetmemizin üzüntüsünü yaşıyoruz.

12721735_10206109834610381_1951367021_n.jpg

Birisi Galatasaraylı milli futbolcu Umut Bulut’un babası Kemal Bulut, diğeri ise Tomarza ilçemizden Emekli Albay Önder Bey’in eşi. Emekli albayımızın da Ankara’da tedavisi devam ediyor, acil şifalar diliyorum. Bu tür olaylar ülkemizin birlik ve beraberliğini, vatandaşımızın bütünlüğünü bozmaya yetmeyecek olaylardır. Bu hafta biliyorsunuz Çanakkale Zaferi’ni kutluyoruz. 100 yıl önce büyük fedakarlıklarla çok sayıda şehit vererek Türkiye Cumhuriyeti kurulmuş ve ilelebet de yaşayacaktır. Dönem dönem ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, gelişip kalkınmasına yönelik bu tür acı olaylar oluyor. İnşallah bu kötü günleri de en kısa sürede atlatarak cumhuriyetimizin 100. yılına giden dönemde birlik ve beraberlik içerisinde huzura ulaşacağımızı umuyorum” dedi.
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu da bu olayın son olmasını dileyerek, “Acımız büyük. Umut Bulut’un babası için buraya geldik ama diğer vatandaşlarımız için de son derece üzgünüz. Ülkemize bir an önce barışın gelmesini diliyoruz. Bu tür olaylar kimseye bir şey kazandırmadığı gibi, yapanlara da bir şey kazandırmayacak. İnşallah bu son olur” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39