• BIST 9057.95
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Vali DÜZGÜN’den “EMITT”e Katkı Sağlayanlara Teşekkür

Vali DÜZGÜN’den “EMITT”e Katkı Sağlayanlara Teşekkür
Vali Orhan Düzgün, Kayseri’nin “Bölgenin Havasını En İyi Yansıtan Stand” ödülünü alarak döndüğü İstanbul’daki EMITT Turizm Fuarı’na katkılarından dolayı Kayseri Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’na teşekkür etti.

Vali Düzgün, yayınladığı teşekkür mesajında, tarihi ve kültürel mirası ile zengin turizm potansiyeline sahip Kayseri’nin daha çok yerli ve yabancı turist çekmesi gerektiğini belirterek bununda etkili bir tanıtım gerektirdiğini söyledi.

 

Etkili bir tanıtım için de kent yönetiminde söz sahibi etkili kurumların işbirliği yapmasının önemine işaret eden Vali Düzgün, bunun en güzel örneklerinden birinin de İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen 18’nci EMITT – 2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’ndaki Kayseri standında görüldüğünü dile getirdi.

 

 Kente ait tarihi, kültürel ve turistik değerlerin 30 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında dünyaya tanıtıldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ndaki (EMITT) Kayseri Standı’nın alanında uzman turizm otoritelerinden tam not aldığını ve jürinin yaptığı değerlendirme sonucu Kayseri Valiliği standının “Bölgenin Havasını En İyi Yansıtan Stand” ödülünü aldığını hatırlatan Vali Düzgün, şöyle konuştu

“EMITT Turizm Fuarı’nda, yöresel değerlerimizin ve lezzetlerimizin yer aldığı genel tanıtım standının yanı sıra Erciyes Kayak Merkezi’nin tanıtıldığı ikinci bir stantla kentimizi tanıtmıştık. 67 ülkeden binlerce katılımcıya kentimizi en iyi şekilde tanıtabilmek için fuar öncesinde bazı toplantılar düzenlemiş, turizm sektörü ile birlikte değerlendirmelerde bulunmuştuk. İlimizin meslek odalarından başta Kayseri Ticaret Odası olmak üzere Sanayi Odası ve Ticaret Borsası Kayseri’nin tanıtımı için maddi ve manevi destek olmuşlardır. Erciyes Kayak Merkezi’nin stand kiralamasından, fuar ziyaretçilerine ikram edilen pastırma, sucuk ve mantı gibi yöresel lezzetlerimizin sponsorluğunu üstlenen Ticaret Odası,  Sanayi Odası ve Ticaret Borsası ile Kayseri Valiliği ve Erciyes Standı’nı hazırlayan ve başarılı bir şekilde sunumunu gerçekleştiren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.''

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39