• BIST 9079.97
  • Altın 2324.674
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.9463
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

VALİ DÜZGÜN’ÜN KABUL GÜNÜ

VALİ DÜZGÜN’ÜN KABUL GÜNÜ
Kayseri Valisi Orhan Düzgün, bazı sivil toplum ve turizm kuruluşları, öğrenci kulübü başkanı ve üyeleri ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan ilimize gelen görevlileri makamında ayrı ayrı kabul etti.

Vali Düzgün, ilk olarak görevlerine yeni seçilen Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Yöneticiler Ümmet Ekici, Emek Çağatay Aksöz ve Hüseyin Doğan’ı tebrik eden Vali Düzgün, engellilerin spor gibi değişik aktiviteler gerçekleştirmelerinin önemine işaret ederek, “Devlet olarak engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız” mesajını verdi.

Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ümmet Ekici ise, kendilerine verdiği önem ve destekten dolayı Vali Düzgün’e teşekkür ederek, federasyon olarak engelli kişilerin sosyal hayata daha çok bağlanmasını amaçladıklarını anlattı.

Daha sonra, Süper Lig temsilcimiz Kayserispor’un Horanta Taraftar Grubu temsilcileri Murat Yıldırım, Ali Alper Kalın, Muzaffer Şahin ve Murat Say’ı kabul eden Vali Düzgün, Kayserispor’un şanssız bir dönemden geçtiğini ama şehirle birlikte kendisinin de takıma olan inancının tam olduğunu vurgulayarak, Kayserispor’un Pazar günü Elazığ deplasmanından puanla dönerek yükselişe geçeceğini ümit ettiğini söyledi.

Horanta Taraftar Grubu temsilcileri de, desteklerinden dolayı Vali Düzgün’e teşekkür ederek, kalan lig maçlarında “12. Adam” görevini en iyi şekilde yaparak Kayserispor’un puan cetvelinde layık olduğu üst sıralarda yer alması için yoğun destek vereceklerini ifade ettiler.

Horanta Taraftar Grubu, Vali Düzgün’e Kayserispor ambleminin de yer aldığı taraftar kaşkolu ile forma hediye etti.

Vali Düzgün, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Elektrik Elektronik Mühendisliği Kulübü Başkanı Ethem Oğuzhan Avcı ve kulüp üyelerini kabulünde de, kentteki 2’si devlet 4 üniversitede okuyan öğrencilerin kentin sosyal ve kültürel dokusuna önemli katkılar sağladığını söyledi. Onbinlerce öğrencinin kendi bölümlerinde kurduğu kulüpler 

sayesinde aralarındaki dayanışmayı daha da çok artırdığına dikkati çeken Vali Düzgün, “Öğrenci kulüplerimiz aynı zamanda bilimsel çalışmalarında öncüsü olmaktadır. Pek çok etkinlikler düzenleyerek gelecekte üstlenecekleri görevlere en iyi şekilde hazırlanmaktadırlar.” dedi.

Öğrenci Kulübü Başkanı Ethem Oğuzhan Avcı ise kendilerini kabul ettiği için teşekkür ettiği Vali Düzgün’ü, 13-15 Mart tarihleri arasında Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Sektör ve Teknoloji Günleri” etkinliklerine davet etti.

Vali Düzgün, Kayseri’de turizm sektörünün geliştirilmesi için önem arz eden ve bu amaçla oluşturulan TURSAB Erciyes Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Fatih Özköse ve yürütme kurulu üyelerini ağırladı.

Oda seçimleri yeni tamamlanan Mimarlar Odası Başkanı Eda Velibaşoğlu ile Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ersin Fener ve yönetim kurulu üyelerini ayrı ayrı kabul eden Vali Düzgün, sektörel önemleri bulunan her iki odanın da yöneticilerine başarılar diledi.

Vali Düzgün, son olarak Kayseri Vakıflar Bölge Müdür Vekilliği’ne atanan Mustafa Emek’i kabul ederek, Kayseri’nin vakıf mülkleri bakımından zengin bir kent olduğuna işaret ederek görevinde başarılar diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39