• BIST 8718.11
  • Altın 2243.746
  • Dolar 32.3319
  • Euro 35.1426
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Vali Kamçı Felahiye’de Muhtarlarla Buluştu

Vali Kamçı Felahiye’de Muhtarlarla Buluştu
Vali Süleyman Kamçı, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde Felahiye ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Felahiye İlçesi ziyareti kapsamında Vali Kamçı, ilk olarak Felahiye Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Nazlı Demir, Belediye Başkanı Vural Çoşkun, Ak Parti İlçe Başkanı Musafa Zafer Kingir,İlçe Jandarma Komutanı, ilçe Emniyet Amiri ile daire amirleri ve personel tarafından karşılanan Vali Kamçı, kaymakamlıkta ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik durumunun yanı sıra eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, hayvancılık, altyapı ve üst yapı durumları hakkında Kaymakam Nazlı Demir’den detaylı bilgi aldı.


Vali Kamçı, ilçe hakkında sunulan detaylı bilginin ardından, U16 Türkiye Şampiyonasında ve Okullar Arası Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında 100 metre Uzun Atlamada Türkiye birincisiolan Öznur Özkuzugüdenli ve U14 Türkiye Şampiyonasında gülle atmada Türkiye üçüncüsü olan Kübra Eker ile bir araya geldi. Gençlerin bu başarılarından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Kamçı, iki sporcuyu elde ettikleribaşarılardan dolayı tebrik ederek, hediyelerini verdi.


Ziyareti kapsamında Felahiye Belediyesi’ni de ziyaret eden Vali Kamçı, Felahiye Belediye Başkanı Vural Çoşkun’dan Belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çoşkun, yaptıkları yatımların son durumu ve planlanan yatırımlar hakkında Vali Kamçı’yabrifing verdi. Brifingin ardından Kaymakam Nazlı Demir ve Belediye Başkanı Vural Çoşkun ile birlikte yapımı devam eden 10 Yataklı Felahiye İlçe Entegre Hastanesinde incelemelerde bulunan Vali Kamçı, hastanenin son durumu hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Felahiye ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Kamçı, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde gerçekleştirilen bu buluşmanın, Felahiye ilçesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmek, muhtarların dile getirdikleri istek, talep ve sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek amacını taşıdığını ifade etti.
Muhtarların talep ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Felâhiye’de düzenlenen toplantıya, Vali Kamçı, Kaymakam Nazlı Demir, Belediye Başkanı Vural Çoşkun, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.
Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Vali Kamçı, sorunları not alarak çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Toplantı, muhtarların mahallelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletmesi ile devam etti. Toplantının sonunda Vali Kamçı, muhtarlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39