• BIST 9149.89
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

VALİ KAMÇI ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İLE İFTARDA BULUŞTU

VALİ KAMÇI ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İLE İFTARDA BULUŞTU
“SİZLER BİZE DEVLETİMİZİN VE ŞEHİTLERİMİZİN EN GÜZEL EMANETİSİNİZ”

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gaziler ile buluştu. Vali Kamçı, “Sizler bize devletimizin ve şehitlerimizin en güzel emanetisiniz” dedi. 

 

KAYSERİNEWS.COM--YAZ--GOOGLE'DAN-GÜNLÜK KAYSERİ'DE YAŞANANLARI TAKİP..EDEBİLİRSİNİZ.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts


Kayseri Mahallesi’nde bulunan bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümgeneral İsmail Yalçın, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Müftüsü Şahin Güven, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
İftarın ardından bir konuşma yapan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, “Huzur ve güven içerisinde bağımsız ve özgür olarak yaşayabilmemiz uğruna kahramanca mücadele veren, gerektiğinde canlarını feda ederek şehitlik ile onurlanan şehitlerimizin siz kıymetli aileleri ve değerli gazilerimiz ile beraber olduğumuz için çok mutluyuz. Sizler dinini, vatanını, milletini, bayrağını ve sevdiklerini muhafaza etmek için aziz canını Allah’a teslim etmiş olan, peygamberlikten sonra en yüce makama erişmiş olan şehitlerimizin bizlere bıraktığı en güzel emanetlerisiniz” dedi.
Vali Kamçı, “Ramazan ayında bulunduğumuz bu anlamlı günlerde Allah’tan tüm şehitlerimize yeniden rahmet, siz kıymetli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Sizler devletimizin ve şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. O nedenle hepinize benim, kamu kuruluşlarımızın, sağlık kuruluşlarımızın, askerimizin, polisimizin, jandarmamızın kapısı her zaman açıktır” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39