• BIST 9067.58
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.9588
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

Vayki Vay Fırtına'dan Eser Kalmamış

Vayki Vay Fırtına'dan Eser Kalmamış
Bursaspor ile Trbazonspor arasında oynanan dev maç sona erdi. Bursa'da gol yağmuru vardı!..
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor evinde Trabzonspor'u ağırladı. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-2'lik skorla kazandı.

Bursaspor'a galibiyeti getiren golleri 2. ve 35. dakikada Batalla, 44. dakikada Şener attı. Alt sıralara düşme tehlikesi yaşayan Trabzonspor'un sayılarını ise 11. dakikada Henrique ve 22. dakikada Halil kaydetti.

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olan Bursaspor, bu skorun ardından puanını 40'a yükseltti ve 4. sıraya yerleşti. 3 haftadır 3 puan hasreti çeken Trabzonspor ise 31 puanla 16. sırada bulunan Gaziantepspor'un 2 puan üstünde, maç fazlasıyla 11. sırada yer aldı.

Süper Lig'in 27. haftasında Bursaspor deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacakken, Trabzonspor ise evinde Antalyaspor'u konuk edecek.

BURSA ÇOK HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmanın başlaması ile birlikte rakip yarı alana oyunu yıkan Bursaspor, aradığı golü de oldukça erken buldu. 2. dakikada yeşil-beyazlı ekip adına meşin yuvarlağı ceza alanı sağ çizgisine indiren Şener, yerden sert bir orta yaptı. Önüne gelen topa düzgün bir vuruş yapan Pablo Batalla da kaleci Onur'u mağlup etti ve takımını öne geçirdi.

TRABZON'DAN ÇABUK CEVAP

2. dakikada yediği gol ile büyük şok yaşayan Trabzonspor, dakikalar ilerledikçe rakip yarı alana oyunu yıktı ve 11. dakikada da beraberliği yakaladı. Kendi yarı alanında topla buluşan Soner, rakip savunma arkasına hafif sağ kanattan koşu yapan Henrique'ye uzun bir pas gönderdi. Henrique topu Serdar'dan kurtardı ve karşı karşıya pozisyonda Carson'ın üzerinden aşırttığı top ağlarla buluştu.

FIRTINA BİR ANDA ESTİ

Beraberlik sonrasında da ataklarını yavaşlatmayan bordo-mavili ekip, öne geçme şansını yakaladığı ilk pozisyonu da iyi değerlendirdi. 22. dakikada Adrian orta alanda topla buluştu ve pasını ceza sahası ön çizgisinde hafif sol tarafındaki Olcan'a verdi. Olcan topu kontrol ettikten sonra sol ayağının dışıyla sağ taraftan ceza sahasına koşan Halil'e çok güzel bir pas gönderdi. Halil de kendisine gelen meşin yuvarlağı çok düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi.

BURSA TRABZON'A 'OLMAZ' DEDİ

Öne geçmesinin ardından kendi yarı alanına çekilen Karadeniz ekibinin bu taktiğini Bursaspor cezalandırdı. 35. dakikada yeşil-beyazlılar, rakip yarı alanının ortalarından serbest vuruş kullandı. Vederson topu doğrudan ceza sahasına gönderdi. Penaltı noktası üzerine doğru gelen topa çok güzel yükselip kafa vuran Batalla topu arka direk yakınlarından ağlarla buluşturdu.

ŞENER MUHTEŞEM ATTI!

Beraberlik sonrasında orta saha mücadelesine dönen oyunu, Şener attığı gol ile hızlandırdı. 44. dakikada bir anda atağa çıkan Bursaspor'da Batalla topla buluştu ve ceza alanı yakınlarına kadar topu sürdükten sonra pasını sağ taraftaki Şener'e verdi. Şener ceza sahasına sağ köşeden girer girmez kaleye çok sert bir şut gönderdi ve harika bir golün altına imzasını attı.

İlk yarı 3-2 Bursaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

TARAFTARLAR İLK YARIYI ARADI

İlk yarı boyunca 5 gol izleyen taraftarlar, ikinci yarıda ise aradığını bulamadı. Devre boyunca iki ekip de etkili sayılabilecek pozisyonları yakalamakta sorun yaşarken, Bursaspor bu zorlu mücadeleden önemli 3 puanı hanesine yazdırdı. Küme düşme potasına doğru giden Trabzonspor ise korkuyu derinden yaşamaya başladı.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39