• BIST 9107.38
  • Altın 2324.495
  • Dolar 32.3598
  • Euro 34.9656
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

VEFALI BAŞKAN NURSAÇAN'DAN HİZMET AŞKI

VEFALI BAŞKAN NURSAÇAN'DAN HİZMET AŞKI
Kayseri OSB ile Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ‘Anaokulu Protokolü’ imzalandı.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen protokole Vali Süleyman Kamçı, Vali Yardımcısı Gökhan Azcan, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Başkan Vekili Şeref Özdemir ve Bölge Müdürü Ali Yaprak, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bahameddin Karaköse katıldı.

 

KAYSERİNEWS.COM--YAZ--GOOGLE'DAN-GÜNLÜK KAYSERİ'DE YAŞANANLARI TAKİP..EDEBİLİRSİNİZ.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts


Vali Kamçı, Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yapılması planlanan 16 derslikli anaokulunun yapımına arsa bağışlayarak katkı sağlayan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetimine teşekkür ettiğini dile getirdi. Anaokulunun 2017-2018 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek şekilde planlamasının yapıldığını belirten Vali Kamçı, okulun eğitime açılmasıyla birlikte OSB’de çalışan işçilerin çocuklarına önemli bir kolaylık sunulmuş olacağını ifade etti.
Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan da, OSB’de yaklaşık 65 bin çalışan olduğunu ve bu çalışanların çocuklarına yönelik anaokulu ihtiyacı olduğunu anlatarak, önemli bir protokole imza attıklarını bildirdi. Başkan Nursaçan, görevindeki ilk günlerinde okul yapımı protokolü gibi hayırlı bir işe vesile olan Vali Kamçı’ya da teşekkür etti.
KAYSERİ ANAOKULU SAYISINDA TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE
MEB Kayseri İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bahameddin Karaköse de yapılacak olan anaokulunun Kayseri'nin 69. anaokulu olacağını belirtti. Anaokulu sayısında Türkiye ortalamasının yüzde 55 olduğunu kaydeden Müdür Vekili Bahameddin Karaköse, Kayseri'de ise bu oranın yüzde 59 olduğuna dikkat çekti. Özellikle sanayi bölgesinde çalışan işçilerin çocuklarını bırakacak yerleri olmadığından teknik olarak önemli ve kritik bir iş yapıldığını ifade eden Karaköse, 8 artı 8 olmak üzere toplam 16 derslikli anaokulu arsasının OSB tarafından verileceğini ve tefrişinin yapılacağını da sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39