• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

VERGİ DAİRESİNDEN KOCASİNAN’A TEŞEKKÜR

VERGİ DAİRESİNDEN KOCASİNAN’A TEŞEKKÜR
Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, toplum hizmeti gören kurum mekanlarının yakın olmasının önemli avantajlar sağlayacağını söyledi.
Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, Vergi Dairesi Başkanlığının yeni bir mekana kavuşması için sağladığı destekten dolayı Başkan Bekir Yıldız’a teşekkür etti.
Şehrin önemli merkezlerinin Kocasinan’da olmasından memnun olduklarını belirten Başkan Bekir Yıldız, “Önce Adalet Sarayı yeni binasına taşınacak, inşaat bitmek üzere. Adalet Sarayı’nın hemen arkasında Kayseri’de bütün vergi dairelerimiz toplu halde olsun diye bir planlama yaptık. Kayseri Vergi Dairesi’nin yeni bina projesi plan safhasında diye biliyorum. İnşallah kısa sürede proje tamamlanır, ihale edilir ve temeli atılır. Kayseri’deki hemşerilerimiz, vergi bahsi geçen binaların hep aynı yerde, olmasının kolaylığını yaşar. Bunun siz de kolaylığını yaşarsınız. Vergi dairelerin, Adliye Sarayı’nın ve İstinaf Mahkemesi gibi şehrin önemli merkezlerinin Kocasinan’da olmasından da son derece memnunuz, önlerini açmaya da gayret ediyoruz” dedi.
Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök de yaptığı konuşmada, “Yeni Vergi Dairesi Başkanlığı Binası’nın imar çalışmalarında gösterdiğiniz gayret ve verdiğiniz destekten dolayı özellikle size teşekkür ediyorum. İnşallah o binamız bittiğinde daha güzel hizmetleri birlikte başaracağız. Çünkü derli toplu olacak bütün vergi daireleri tek vergi dairesi olarak orada birleşecek. Halkımıza daha güzel hizmetler vereceğiz. Başkanım biz şu anda kara düzen çalışmıyoruz. Para nerdeyse biz ordayız. Artık para odaklı, profesyonel çalışıyoruz. Belli alanlara yoğunluğu veriyoruz oradan da parayı iyi alıyoruz. Bu anlamda tabi vergi veren insanlarda da en çok ikna metodunu kullanıyoruz. Devletin cebri gücünü en son plana alıyoruz. Güler yüzle, insanları ikna ederek, gerçekten kazanıyorsa istiyoruz. Yoksa biz bulduk hepsini alalım demiyoruz” dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39