• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Volkan Demirel konuştu

Volkan Demirel konuştu
Kazakistan maçı başlamadan Volkan Demirel krizi ortaya çıktı. Volkan önce stattan ayrıldı. Sonra da ceza yememesi için geri çağrıldı.

Fatih hocanın elini tutan ve ağlamaklı bir şekilde konuşan milli kaleci, “İzin verirseniz oynamak istemiyorum. Ne karım, ne çocuğum, ne de ailem kaldı. Bu küfürleri edenlerin önüne çıkıp oynayacak psikolojiye sahip değilim” dedi, Terim izin verdi.


 

Tecrübeli kaleci, ısınmak için sahaya çıktıktan bir süre sonra bulunduğu kalenin arkasında yer alan taraftarlar tarafından ıslıklandı. Volkan'ın bu sırada üzerinde Amasyaspor forması bulunan bir taraftarla diyaloğa girdiği ve eliyle'sus' işareti yaptığı gözlendi. Mehmet Kaya adlı taraftarın aslında Genç Fenerbahçeliler grubunun üyesi olduğu ortaya çıktı.


 

‘Takıma zarar verebilirim'


 

Morali bir hayli bozulan ve eldivenlerini çıkaran Volkan, ısınma hareketlerini bıraktı, “Değiştirin” işareti yaparak soyunma odasının yolunu tuttu. Soluğu Fatih Terim'in yanında alan milli file bekçisi, hocasının elini tuttu ve ağlamaklı bir ifadeyle şunları söyledi:


 

“Hocam izin verirseniz oynamak istemiyorum. Ne karım, ne çocuğum ne de ailem kaldı. Edilmedik küfür bırakmadılar. Bana böyle ağır küfür edenlerin önüne çıkıp top oynayacak psikolojiye sahip değilim. Yarardan çok zarar veririm. Ama yine de isterseniz çıkıp oynarım.” 

Terim'in de Volkan'a, “Zaten özveriyle, iğne olarak sahaya çıkıyorsun. Biz seni biliyoruz. Şimdi ayrıl ve evine git. Yakında yine beraber olacağız” dedi ve federasyonun aracıyla Volkan'ı gönderdi. 

Terim'den ceza önlemi 

Ancak milli kalecinin esame listesinde yer alması başka bir sıkıntıyı ortaya çıkardı. Daha önce ilk 11'de gösterilen Volkan Demirel, belinde ağrıları gerekçe gösterilerek değiştirildi ve Volkan Babacan kaleye geçti. Listede yer almasından dolayı zorunlu olmadıkça (ağır sakatlık, yaralanma v.b.) stattan ayrılamayacak olan futbolcu, Emre Belözoğlu vasıtasıyla geri getirildi ve olası bir ceza bu şekilde önlendi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39