• BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Vural'ın yerine İbrahim Üzülmez

Vural'ın yerine İbrahim Üzülmez
Gençlerbirliği, Yılmaz Vural ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktörlük görevine İbrahim Üzülmez’i getirdi.

Gençlerbirliği, Eskişehirspor maçı öncesi göreve getirilen Teknik Direktör Yılmaz Vural ile sözleşme imzalandıktan 6 gün sonra yollarını ayırmıştı. Vural’ın görevine son verilmesinin ardından yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Başkent temsilcisi, en son PTT 1. Lig takımlarından Vartaş Elazığspor’u çalıştıran İbrahim Üzülmez’i göreve getirdi. İbrahim Üzülmez, böylece Gençlerbirliği’nin bu sezon ki 5. teknik direktörü oldu. Ayrıca Üzülmez, İlhan Cavcav'ın 38 yıllık başkanlık sürecinde 61. teknik direktörü olacak.

ÜZÜLMEZ'İN İLK SÜPER LİG DENEYİMİ
İbrahim Üzülmez, teknik direktörlük kariyerine Vartaş Elazığspor ile başladı. Bordo-beyazlılarla 7 kez PTT 1. Lig ve 1 kez de Türkiye Kupası karşılaşmasına çıkan genç teknik adam, bu maçlarda 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 de beraberlik aldı. Üzülmez, Elazığspor ile 1.8 puan ortalaması tutturdu. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği’nin başına geçmesiyle birlikte ilk defa bir Süper Lig takımını çalıştırmış olacak.

GENÇLERBİRLİĞİ’NDE TEKNİK DİREKTÖR ÇIKMAZI

Gençlerbirliği’nde, Yılmaz Vural’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna İbrahim üzülmez getirildi. Üzülmez ile sözleşme imzalanabilmesi için Vural’ın sözleşmesinin fesih edilmesi gerekiyor.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Eskişehirspor maçı öncesi imza töreni düzenlediği ve ilk yarının son maçında takımı emanet ettiği Yılmaz Vural'ı 6 gün sonra göndermişti. Bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, Vural’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna İbrahim Üzülmez’i getirdi. Ancak, Vartaş Elazığspor Teknik Direktörlüğü görevinden mali sıkıntılar nedeniyle hafta başında istifa eden İbrahim Üzülmez ile sözleşme imzalanabilmesi için Vural ile sözleşmenin fesih edilmesi gerekiyor. Üzülmez’in, Gençlerbirliği ile kaç yıllık sözleşme imzalayacağı kesinlik kazanmazken, yönetim kurulu toplantısında takımdan gönderilecek oyuncular ile yeni transfer edilmesi gereken oyuncular hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu bilgisi edinildi. Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantı sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39