• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

YAHYALI 2015 YILI VE 2016 YILI PLANLARI

YAHYALI 2015 YILI VE 2016 YILI PLANLARI
YAHYALI BELEDİYESİ'NDE 2015 YILI VE 2016 YILI PLANLARI

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Birim Müdürlükleriyle beraber 2015 yılının değerlendirmesini ve 2016 yılında yapılacak çalışmalar için toplantı düzenledi. 
Toplantıda Belediyeciliğin kar amaçlı bir sektör olmadığını hizmet endeksli bir kurum olduğunu vurgulayan Başkan Öztürk, "2015 yılını bitirmiş olduk 2016 yılı ilçemiz adına hakikaten verimli geçti, güzelliklerle dolu bir yılı geride bıraktık. 2016 da yapacağımız işlere Allah muvaffak kılsın. 2015 de Yahyalı Halkının genel değerlendirmesi çalıştığımız yönünde ben bu gayretlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabi belediyecilik takım ruhuyla başarıya ulaşır zaman zaman belki moralimizi motivasyonumuzu bozacak işler olur mu olur. Bu belediyecilik de her zaman karşılaştığımız durumlar. Ama tabi moralimizi bozmayacağız biz hep beraber hizmet etmeyi seviyoruz nihayetinde burası hem doğduğumuz yer hem doyduğumuz yer hizmet etmeyi sevdikten sonra Allah’ın izniyle ufak tefek moral bozuklukları bizi durdurmamalı yani bunu her biriniz için söylüyorum. Belediyecilik kar amaçlı bir sektör değil, hizmet endeksli hizmet ağırlıklı bir kurum olduğu için biz hizmetimizi yapacağız zaten her birimiz hizmet etmeyi sevdiği için burada. tabi burada ne yapmış oluyoruz bir hizmet bir eser bıraktığımız zaman insan son derece de memnun oluyor" diye konuştu.
Başkan Öztürk "Büyüklerimiz her zaman derler “kula teşekkür etmesini bilmeyen Allah’a şükretmesini bilmez” ben özellikle her birinize ayrı ayrı 2015 yılında yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca İnşallah 2016 yılı da verimli bir yıl geçer bunun planlanması için bir aradayız. Fen işlerimizin yapacağı işler var, Temizlik işlerimizin yapacağı işler var, zabıtamızın zaten 24 saat esasıyla yapmış olduğu görevler var, Yazı işleri Müdürlüğümüzün, Park Bahçemizin… İnşallah 2016 da pırıl pırıl bir ilçe lalelerimizin açtığı İnşallah bir ilçe Turizme aday bir ilçe olarak İnşallah çıkmış olacak" dedi.
Başkan Öztürk, 2016 Yılı için yapılacak olan çalışmalardan da bahsederek, "2016 da bir takım yapacağımız çalışmalar var bunu sizlerle paylaşacağım. Biliyorsunuz yeni terminal yerinin İmar Müdürlüğünün daha önceki belediyemizin yaptırmış olduğu yer var İnşallah orayı biz hayata geçirmiş olacağız kamulaştırmasını biz yapacağız. İnşallah mini bir terminali de Büyükşehir Belediyemizle paylaşarak bir proje dahilinde hayata geçirmiş olacağız. Kültür merkezimiz hızla devam ediyor Nisan ayında açılışını yapmış olacağız İnşallah, Biliyorsunuz kapalı otoparkı belediyemiz kendi yaptırıyor orayı hizmete sunacağız. Yapmış olduğumuz yollar var yolların asfaltı için baharla birlikte asfaltını dökmüş olacağız. Kilitli taşını hakeza 2016 yılı parke yılı olacak gerek yeni bağlanan mahallelerde gerekse bizim ilçe merkezimizde İnşallah insanlarımızın kilitli taş konusunda da doyurmuş olacağız Allah nasip ederse. Yapmış olduğumuz 18 uygulaması ile ilgi çalışmamız devam ediyor bozulan yerlerin tekrardan aslına çevrilerek halkımızı rahatlatmış olacağız. Tabi bu arada taşkın kanallarla ilgili sıkıntılarımız var onu Büyükşehir Belediyemizle paylaşacağız, Kavşaklar konusunda Develi kavşağı, Kirazlı Kavşağı ve Çat kavşaklarının düzenlenmesi yapacağız, Kültür Merkezindeki dükkanların revizyonu , yeni açılan yolların Asfalta hazırlanması, Kaçak İnşaatlar konusunda Zabıta Müdürlüğünün daha çok çalışması gerekiyor. Kapuzbaşı Şelale bölgesinde ve Güney Şelale Bölgesinde Kaçak yapıların tamamının kaldırılması gerekiyor. SİT alanlarının düzenlenmesi 2016 yılı turizm sezonuna kadar hazırlıkların tamamlanması gerekiyor ve Kapuzbaşı mastır planı hazırlanacak" ifadesinde bulundu.
Devlet Su İşleri Proje Müdürlüğünün yerinin Yeni Devlet Hastanesi yapılması için Sağlık Bakanlığına devredildiğinin müjdesini veren Öztürk, "2016 yılında 2015 yılından daha çok çalışma yapacağız" diyerek şunları söyledi:
"Motivasyon motivasyon her şey para demek değil tabi birbirimizin de zaman zaman morali bozulur yani gerek vatandaş bozabilir gerekse mesai arkadaşlarımız bozabilir. Ama her zaman şunu önemserim ben kurum huzuru çok önemli kurum içerisindeki huzurumuz çok çok önemli gerisini hep aşarız diye düşünüyorum.
Ben bir kez daha işte Fen İşlerimize, Temizlik İşlerimize, Zabıta Müdürlüğümüze, İmar Müdürlüğümüze, Mali Hizmetler Müdürlüğümüze, Park Bahçe Müdürlüğümüze, İnsan Kaynakları ve Yazı İşleri Müdürlüğümüze 11 Müdürlüğümüze Teşekkür ediyorum. Her birinin de gayreti tabi kendi alanında farklı İnşallah 2016 da ben bu gayretinizi tekrar bekliyorum Allah yardımcınız olsun, yardımcımız olsun."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39