• BIST 8718.11
  • Altın 2246.154
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1959
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

Yahyalı Belediyesi, Başkan Öztürk'e yapılan saldırıyı kınadı

Yahyalı Belediyesi, Başkan Öztürk'e yapılan saldırıyı kınadı
Yahyalı Belediyesi Meclis üyeleri ve belediye çalışanları, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’e yapılan saldırıyı, yaptıkları basın açıklamasıyla kınadı.

Yahyalı Belediye Meclisi Başkan Vekili Salih Yürek; Belediye Başkanı Esat Öztürk'e yapılan saldırının belediye meclis üyelerine, personeline ve kendisine destek veren halka yapıldığını ifade ederek saldırıyı şiddetle kınadıklarını söyledi.

Yürek; “Bildiği üzere 22.02.2018 Perşembe günü sabah saatlerinde 100. Yıl Mah. Yeni Sanayi bölgesinde hizmet aşığı Belediye Başkanımız Esat Öztürk ve Fen İşlerinde görev yapan personelimiz Sinan Sivritepe kardeşimize haince ve alçakça bir saldırı yapılmıştır. Kamuoyu tarafından şunun bilinmesini istiyoruz ki, olaya sebebiyet veren yol, 15 yıl önce belediyemiz tarafından 18. madde uygulaması yapılarak imara açılmış ve yol olarak tescil edilmiştir. Bugüne kadar ihtiyaç duyulmadığı için açılmayan ama bölgede yapılaşmanın artması, Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ait olan statta oynanan futbol müsabakalarında ayrı bir yola ihtiyaç duyulması ve doğal gaz çalışmalarından dolayı yolun açılması gerekli hale gelmiştir.

Göreve geldiği günden bugüne kadar Yahyalı’mızın şehirleşmesi, turizm ilçesi olarak estetik bir görünüme kavuşması için canla başla çalışan, ilçemizin kangren olmuş sorunlarına bir bir el atarak çözen ve bunun yanında vatandaşın dertleriyle dertlenen bir başkana yapılan bu kalleş saldırı bizi derinden sarsmıştır.

Yahyalı Belediyesi Meclis üyeleri ve belediye personeli olarak yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor ve telin ediyoruz. Biz biliyoruz ki bu menfur saldırı sadece belediye başkanımıza değil, hem belediye meclis üyelerimize, hem belediye personelimize hem de görevde bulunduğu 4 yıl boyunca, kendisine büyük destek veren ve teveccüh gösteren tüm halkımıza yapılmıştır. Bu itibarla şunun bilinmesini istiyoruz ki bu tür çirkin olaylar hiç bir şekilde bizi çalışma azmimizden vazgeçiremeyecektir.

Yahyalı’ya yeni bir vizyon katabilmek ve şehirleşme yolunda önemli adımlar atabilmek için belediye başkanımızın öncülüğünde canla başla çalışmaya devam edecek ve bu çirkin saldırının sonuna kadar takipçisi olacağız.

Buradan belediye başkanımıza ve Sinan kardeşimize bir kere daha geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. İnşallah en kısa sürede görevlerinin başına dönerek, çalışmalarına kaldıkları yerlerden devam edeceklerdir. Hepimize bir kez daha geçmiş olsun” dedi.
Belediye Meclis Salonunda yapılan basın açıklamasına AK Parti İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu da katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39