• BIST 9079.97
  • Altın 2302.765
  • Dolar 32.318
  • Euro 35.0939
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

YAHYALI ENGELLİ DOSTU KENT OLMA YÖNÜNDE İLERLİYOR

YAHYALI ENGELLİ DOSTU KENT OLMA YÖNÜNDE İLERLİYOR
Yahyalı Belediyesi, Yerköy Mahallesinde ikamet eden Faruk Benli isimli engelli vatandaşa akülü araç hediye etti.

Akülü aracı teslim etmek için engelli vatandaşı evinde ziyaret eden Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk,engelli Faruk Benli’nin sağlık durumu hakkında ailesinden bilgi aldı. 


Hediyesi ile engelli vatandaşın yüzünü güldüren Başkan Esat Öztürk, "Faruk Benli hemşehrimiz ve ailesi daha önce bir tevafukla duasını almış olduğum bir aile. Bunu da burada öğrenmiş bulundum.

 

KAYSERİNEWS.COM--YAZ--GOOGLE'DAN-GÜNLÜK KAYSERİ'DE YAŞANANLARI TAKİP..EDEBİLİRSİNİZ.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

Ramazan-ı şerif dolayısıyla da çifte dua almak istedik.’’ dedi. Başkan Öztürk Faruk Benli’nin kas erimesi hastası olduğunu ve bu yüzden yürüyemediğini belirterek, "Allah hiç kimseye engelli olmayı göstermesin.

Engelli olmak zor ama her birimiz her an engelli olmaya adayız. Her zaman bu bilinçte olmalıyız. Bizler de bu açıdan engelli vatandaşlarımızın bir nebze olsun engellerini kaldırmak için gayret gösteriyoruz.

Bugün engelliler günü değil. Ama her zaman ifade ettiğim gibi, belediye olarak bir gün değil her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Hem bu sözümüzün bir neticesi olarak hem de Ramazan-ı Şerif'te bu güzel ailenin duasını almak ümidiyle buradayız. Zaman zaman dile getirdiğim gibi belediye başkanlığı makamı dua alma makamıdır. Allah dualar aldıracak iyi işler yapmayı nasip etsin.’’ diye konuştu.


Başkan Öztürk, Kas erimesi hastası olan ve hastalığı nedeniyle eve mahkûm olan Faruk Benli ’ye akülü aracını nasıl kullanacağını anlattı. Faruk Benli ve ailesi, Başkan Öztürk’e engelli vatandaşlara yaptıkları hizmetlerden ve kendileri için büyük kolaylık sağlayacak hediyelerinden dolayı teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39