• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

YAHYALI HALKINDAN ÖZHASEKİ'YE SEVGİ SELİ

YAHYALI HALKINDAN ÖZHASEKİ'YE SEVGİ SELİ
BÜYÜKŞEHİR, YAHYALI'YI BÜYÜTECEK’

p2-002.jpgKayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçe programları kapsamında Yahyalı ilçesini ziyaret etti. 
‘Kayseri'yi dünya şehri yaptık, sıra ilçelerde’ diyerek köy köy dolaşan ve projelerini anlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Yahyalı'da büyük ilgiyle karşılandı. Başkan Mehmet Özhaseki, Yahyalı'nın fidanlık bölgesinde AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Ahmet Büber, Yahyalı Belediye Başkanı Mehmet Araç, Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı. ‘Yahyalı seninle gurur duyuyor’ şeklindeki sloganlar ve pankartların yanı sıra konfetiler ve davul zurna ile karşılanan Başkan Özhaseki, ilçe merkezine hareket etti. Başkan Özhaseki'nin Yahyalı ziyaretine, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile Büyükşehir Belediyesi yöneticileri de katıldı. Konvoy halinde ilçe merkezine geçen Başkan Özhaseki, esnafları ve pazaryerini ziyaret etti. Yoğun ilgi arasında güçlükle ilerleyen Başkan Özhaseki, AK Parti seçim bürosunun açılışını yaptı, ayrıca Yahyalı'nın tanınmış isimlerinden Maça Dayı'nın yerinde çay içti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki daha sonra AHM Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ‘Büyükşehir Yahyalı ile Buluşuyor’ toplantısına katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Yahyalı Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk, Yahyalı insanın ehliyet ve liyakatı çok iyi bildiğini vurgulayarak seçimlerde Ak Parti'ye en fazla oyun Yahyalı'dan çıkacağını söyledi.
“TURİZM POTANSİYELİ EN YÜKSEK İLÇE”
Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Yahyalı'da neler yapacaklarını anlattı. Özhaseki, "Merkezde suda bir sorun fazlaca yok, ama belde ve köylerdeki tüm asbestli boruları değiştireceğiz. Kanalizasyon ve arıtma tesislerini tamamlayacağız. Altyapı bitince ara ve bağlantı yollarını elden geçireceğiz ve yol standartlarını yükselteceğiz. İlçe meydanında esnaf arkadaşlarımızı mağdur etmeden herkesin kabul edeceği bir projeyi hayata geçirerek bir modern bir ilçe meydanı yapacağız. İlçelerimiz içinde turizm değerleri açısından en zengin ilçemiz Yahyalı. Kapuzbaşı Şelalelerinin çevresini yeniden düzenleyeceğiz. Derabağ Şelalesi, Aladağlar, Yedigöller, Hacer Ormanları, Yahyalı Halısı gibi değerleri öne çıkaracağız. Turizm burada önemli bir geçim kaynağı olacak. Gençlik merkezlerinin de içinde olduğu sosyal tesisler yaparak hanımlarımıza ve gençlerimize yararlı kurslar düzenleyeceğiz. Ayrıca Hacı Hasan Efendi adına kültür merkezi yapacağız. Bugüne kadar buralara hizmet edemiyorduk. Ama şimdi kanun çıktı, yetkimiz var. İnşallah bu birliktelik hayırlı olacak. Şükürler olsun ki, bu söylediklerimizi yapacak hem gücümüz var, hem aklımız var, hem de paramız var" dedi.
Mehmet Özhaseki toplantının ardından ilçeye bağlı belde ve köyleri ziyaret etti.p1.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39