• BIST 9136.05
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

YAHYALI'DA ESAT BAŞKANLA HIZLI DEĞİŞİM

YAHYALI'DA ESAT BAŞKANLA HIZLI DEĞİŞİM
YAHYALI BELEDİYESİ'NE YENİ EKSKAVATÖR

 30 Mart seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Esat Öztürk ile hızlı bir değişime giren Yahyalı Belediyesi, iş makinesi filosuna kattığı 22 ton kapasiteli ekskavatörü, Yahyalı Cumhuriyet Meydanında düzenlediği toplantıyla tanıttı. 
Meclis Üyeleri, belediye personeli, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen tanıtım toplantısında konuşma yapan Esat Öztürk, "20 yıllık belediye tecrübemiz şunu gösterdi ki belediye de iş makineniz varsa işleriniz daha kolay olur. " Alet görür el öğünür" der atalarımız. Cenab-ı Allah'a şükürler olsun ki yeni bir iş makinesi daha filomuza kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Ben, mesai arkadaşlarımla birlikte Yahyalılı vatandaşlarımıza bu sevinci yaşatan Allah'ımıza şükür ediyoruz, hamd ediyoruz" dedi.
Göreve geldiği tarihteki Yahyalı Belediyesi'nin araç filosunda 2 greyder, 1 adet lastikli kepçe, 2 adet silindir, 3 adet JCB iş makinesi, 4 adet kamyonun olduğunu söyleyen Başkan Esat Öztürk yeni alınan ekskavatör hakkında bilgiler verdi. Başkan Öztürk, "Yaptığımız istişareler sonucu çalışma ağırlığı 22.6 ton, 162 beygir gücünde olan ve Başbakanımızın da teşvik ettiği gibi tamamen yerli üretim bir iş makinesi aldık. Leasing sistemi ile 300 bin TL'ye aldığımız ekskavatörün, kırıcı ve kanal açma özelliği ile birlikte 3 farklı fonksiyonu bulunmaktadır. Ayrıca yakıt konusunda da çok tasarrufludur. Ben buradan Özkoyuncu ailesine teşekkür ediyorum. Göreve ilk geldiğim günlerde kamyon eksiğimiz olduğunu söylediğimiz de Özkoyuncu Ailesi Belediyemize bir kamyon hibe ettiler. Atalarımız "tek taş ile duvar olmaz" demişler. Biz Yahyalımızla, iş adamımızla, esnafımızla, sizlerle büyüyeceğiz. Buradan bir teşekkürümde belediye meclis üyelerimize olacak. Ekskavatör alımı sıranda 15 meclis üyemizin hepsiyle ortak karar aldık. Muhalefet eden olmadı. Bu kararı alan belediye meclis üyelerimize ve bugün bizi burada yalnız bırakmayarak, toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini bitirdi" ifadelerini kullandı.
Topluca edilen duanın ardından, yeni iş makinesi için kurban kesildi. Başkan Esat Öztürk, toplantıya katılan misafirlerle birlikte kurdele kesmesinin ardından, yeni alınan ekskavatör toplantıya katılanlara kısa bir gösteri yaptı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39