• BIST 9084.03
  • Altın 2325.364
  • Dolar 32.3709
  • Euro 35.0299
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

"YAHYALI’YA HİZMET İÇİN GELDİM"

"YAHYALI’YA HİZMET İÇİN GELDİM"
Yahyalı Belediyesi, bu sene “Kardeşlik Sofrası” diye adlandırdığı iftar sofralarının altıncısını ilçeye 50 km uzaklıkta bulunan Süleymanfakılı Mahallesinde kurdu.

Yaklaşık 150 kişinin katıldığı iftar sofrasında konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, mahalle halkının ramazan ayını kutlayarak, ilçede kardeşliğin, birlik ve beraberliğin önemli olduğunu belirterek, kırgınlıkların sonlandırılmasını istedi. Başkan Öztürk; ” Bir iftar sofrasında, kardeşlik sofrasında bizi yalnız bırakmadığınız için Allah razı olsun, sizlere teşekkür ediyorum. Bu gün Perşembe günü Ramazan-ı Şerifin 15. günü yarılamışız elhamdülillah. Cenabı Allah sıhhat içerisinde hem bayrama kavuştursun, sevdiklerimizle beraber hepimize hayırlı ömürler versin. Bu mübarek güzlerde barışın olduğunu, insanların birbirlerine sevgiyle yaklaştığı ve kırgınların sonlandırıldığı günler olsun.” dedi.
Başkan Öztürk konuşmasında insanlarla sürekli iletişim halinde olmak istediğini ve bunuda sevdiğini dile getirerek şunları söyledi. “İşlerimizin yoğunluğu nedeniyle çok sık gelemiyorum yanınıza. Ben sizlerle haşır neşir olmayı fıtrat olarak da seviyorum. Belediye başkanı olarak da zaten görevim sizin iyi gününüzde, kötü gününüzde burada yanınızda olmak. Başkanının bir takım imkanları var. Yapabileceği imkanları olduğu içinde halkımız bizi yanında görmek ister. Düğününde, cenazesinde görmek ister. Yağmur yağdığı zaman altına sığındığımız şemsiyedir belediye. İyi gününüzde ben olmalıyım, kötü gününüzde ben olmalıyım, olurum da Allah’ın izniyle. Ben iftarımıza kadınına, erkeğine ve çocuğuna afiyet olsun diyorum. İnşallah bir talebiniz olduğu zaman, açta açıkta bir insanımız mahallemizde olurda eğer bunu söylemez iseniz vebali muhtarımızındır. Eğer muhtarımız halledemez ise muhtarımız gelsin bana söylesin, bende ilgisiz kalırsam Allah benden sorsun. Biz her konuda da hiç için bir kardeşiniz, evladınız olarak gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Sağ olsun ekip arkadaşlarımız da bunun içerisinde. Mesai kavramı gözetmeksizin koşuyorlar hizmete. Temizlik işleri koşuyor, fen işleri koşuyor, mali hizmetler bir taraftan koşuyor. Biz çalışmayı, hizmet etmeyi seviyoruz. Yani sizlerin duasına muhtacız, dualarınıza talibiz. Yoksa belediye başkanlığı falan çok önemli değil. Rahatım Kayseri’de bundan bin kat iyiydi. Ama Cenabı Allah takdir ettikten sonra git birazda doğduğun yere hizmet et diye geldim. Yani takdir ilahı. İnşaallah Allah bizlere güzel işler yaptırsın, hem bizi sizlere sizi bizlere sevdirsin. Ramazanınız mübarek olsun, hem kadir gecemiz Bayramımız şimdiden mübarek olsun. “ diye konuştu.
İftar yemeğinin ardından yapılan dua ve kılınan akşam namazı ile sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39