• BIST 8718.11
  • Altın 2246.949
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1933
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

“YAŞLILARIMIZIN DUALARI ŞEHRİMİZİN BEREKETİ”

“YAŞLILARIMIZIN DUALARI ŞEHRİMİZİN BEREKETİ”
BAŞKAN ÇELİK, YEMEK SERVİSİNİ BİZZAT YAPTI

aw366049_04.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, YADES projesi kapsamında evlerinde bakım hizmeti verilen yaşlılarımıza bir başkandan çok daha fazla hassasiyet gösteriyor.

Eşi İkbal Çelik ile birlikte birçok kez yaşlılarımızı evlerinde ziyaret eden ve onlarla yakından ilgilenen Başkan Mustafa Çelik, onları bu kez kendi evinde ağırladı. Başkan Çelik, şehrimizin bereket kaynağının yaşlılarımızın duaları olduğunu belirtti. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, annesi Sevim Çelik ve eşi İkbal Çelik ile birlikte kendi ifadesiyle en özel misafirlerini ağırladı. YADES projesi kapsamında evlerinde hizmet verilen yaşlılarımızı akşam yemeğinde ağırlayan Başkan Çelik, onları kapıda karşıladı, ellerini öptü ve onları ağırlamaktan şeref duyduğunu belirtti. 


“YAŞLILARIMIZIN DUALARI ŞEHRİMİZİN BEREKETİ” 
Misafir ettiği yaşlılarla tek tek ilgilenen Başkan Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik’ten “Gelininiz” ifadesiyle bahsetti ve “Bizler evlatlarınızız” diyerek, yaşlılara hürmetin ne denli önemli olduğuna vurgu yaptı.

Huzurun ve bereketin kaynağının yaşlıların duası olduğunu dile getiren Başkan Çelik, “Daha önce sizleri evinizde ziyaret ederek sofranıza konuk olduk. Bu kez gelininiz İkbal Hanım sizleri yemeğe davet etmek istedi. Evimize şeref verdiniz.

Düğünlerde nikah kıyarken de ifade ettiğim gibi yaşlılarımızın duaları evlerimizin bereket ve huzur kaynağı. Şehrimizin de bereket kaynağı sizlersiniz. Dualarınızla yaptığımız işleri bereketlendiriyorsunuz” dedi. 


YADES’e Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile bir yıllığına başladıklarını; ancak bir yılın sonunda bu projeye son vermeyerek Büyükşehir olarak devam ettirdiklerini ifade eden Başkan Çelik, 542 yaşlımızın evlerindeki ihtiyaçları gidermek için çalıştıklarını söyledi ve tek isteklerinin duaları olduğunu belirtti. Tüm yaşlılarımız da her zaman duacı olduklarını dile getirdi. 


BAŞKAN ÇELİK, YEMEK SERVİSİNİ BİZZAT YAPTI 
Misafir ettiği yaşlılarımızla tek tek görüşen, ihtiyaçlarını soran, dertlerini dinleyen Başkan Mustafa Çelik, her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olacaklarının mesajını verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik’in yaptığı yemeklerin servisini de bizzat üstlendi. 


Yemek sonrası çay ikram edilirken Çelik ailesinin komşuları da sürpriz yaparak yaşlılarımız için çeşitli hediyeler getirdiler. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39