• BIST 9095.22
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

YATIRIM TOPLANTILARI MELİKGAZİ İLE SÜRDÜ

YATIRIM TOPLANTILARI MELİKGAZİ İLE SÜRDÜ
Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 yılını planlamak için ilçelerde yapmış olduğu yatırım toplantıları şehir merkezinde de devam ediyor.

Yatırım toplantılarına Melikgazi Belediyesi ile devam edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de belediyeler arasındaki uyuma dikkat çekti ve "Yapacağımız işleri planlamak ve tek elden koordine etmek için faydalı bir çalıştay gerçekleştiriyoruz" dedi. 
Melikgazi Belediyesi'nin hizmet ve yatırımlarının ele alınması ve gelecek yılların planlanması için Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile Büyükşehir ve Melikgazi Belediyelerinin bürokratları katıldı.
Toplantıda Kayseri'deki en önemli özelliğin Büyükşehir Belediyesi koordinesinde ilçe belediyelerinin dayanışması olduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu anlayışla Kayseri'de yaşayanlara en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını söyledi. Her zaman uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, "Bu toplantıyla amacımız yaptığımız ve yapacağımız işleri ele almak, 2016 yılını şekillendirirken uyumu sağlamak ve Büyükşehir Belediyemizin tavsiyelerini almak suretiyle yolumuza devam etmektir" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de önümüzdeki yılları planlamak amacıyla ilçelerde başlattıkları toplantıları merkez dışındaki 12 ilçede gerçekleştirdiklerini belirterek, "Amacımız ilçelerimizde yapılacak yatırımları belirlemek, bizlerden beklentileri öğrenmek, ilçelerimizde yaşayanların tavsiye ve önerilerini almaktı. Bu toplantıları merkezdeki ilçelerimizde de devam ettiriyoruz" diye konuştu. Konuşmasında Kayseri'deki uyuma da dikkat çeken Başkan Mustafa Çelik, "Kayseri'nin birlik beraberliği ve uyumu şehrimizi bugünkü noktaya taşıyan ana unsurdur. Yapacağımız işleri beraber planlamak, tek elden koordine etmek, birbirlerimizle etkileşerek daha kaliteli hizmet sunmak anlamında bu toplantılar çok faydalı oluyor. İnşallah Melikgazi Belediyemizle de faydalı bir çalıştay gerçekleştiriyoruz" dedi.
Açıklamaların ardından Melikgazi Belediyesi'nin 2015 yılında yapmış olduğu çalışmalar ve 2016 yılına ilişkin planlamaları ile ilgili bir sunum yapıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39