• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Yavuz Bingöl Habertürk'e Çok Fena Saydırdı

Yavuz Bingöl Habertürk'e Çok Fena Saydırdı
Ünlü türkücü gazetenin haberine Twitter'da tepki gösterirken "sizin vicdanınıza s...., sin insan mısınız ya" dedi.
Habertürk'ün ünlü türkücü Yavuz Bingöl'ü konu alan haberine çok sert bir tepki geldi. Ünlü türkücü gazetenin haberine Twitter'da tepki gösterirken "sizin vicdanınıza s...., sin insan mısınız ya" dedi.

Cihangir 'de bir kafede Yavuz Bingöl 'ün oturduğu masayla yan masa arasında kavga çıktığı iddia edilen haberde ünlü türkücünün kavga sonrasında gösterdiği bir tepkiye dikkat çekilmişti. Habertürk, Bingöl'ün kavgada karşı tarafa biber gazı sıkan kişiye “Git o gazı polislere sık!” diye bağırdığını iddia etmişti. Bingöl, Twitter'da habere ağır bir tepki gösterirken iddiaların gerçekle bir ilgisi olmadığını söyledi.

Cihangir 'de Smyrna Cafe 'de Yavuz Bingöl 'ün oturduğu masayla yan masa arasında çıkan kavgada sandalyeler havada uçuştu, biber gazı sıkıldı.

Geçtiğimiz günlerde Smyrna Cafe 'de Yavuz Bingöl 'ün oturduğu masadaki bir erkekle yan masadaki bir başka erkek birbirine laf atmaya başladı. Ağız dalaşı kısa sürede fiziki saldırıya döndü.

Sandalyelerin havalarda uçuştuğu kavgayı araya girenler yatıştırdı. Ancak tokat yiyen bir kişi cebinden çıkardığı biber gazını sıkınca kafedekiler zor anlar yaşadı. Bu sırada Bingöl 'ün, “Git o gazı polislere sık!” diye bağırdığı duyuldu.

İŞTE Yavuz Bingöl 'ÜN TWEET 'LERİ :

Bugun iki gazetede cikan benimle ilgili haberler tamamen asilsizdir arkadaslar. Ordaydim evet ama kavganin benimle alakasi yoktur.bilginize.

Arka masada 4 kisi kavga ettiler. adamlardan biri ortaliga biber gazi sikti.olayin benle, uzaktan yakindan ilgisi yoktur.

kavganin benimle iliskilendirilmesinide anlamis degilim.ve en onemlisi haberi yapilan kisiye, yani bana sorma nezaketi bile gosterilmemistir

Haberturk gazetesi de dahada beter bisey yapmistir.boyle bisey olmadigini soylememize ragmen,tam tersi bi haber yapmistir.ayiptir bu yapilan

Haberturk gazetesine dava aciyorum hemen.

Herkesi dost arkadas sanmisiz.! Boyle bisey olmadigini soylememize ragmen haberturk gazetesine.bugun boyle bi haber yapmalari yakismadi size

Bi kenara koyalim 30 yillik muzik gecmisimi,oyunculuk, moyunculuk falani..da insan olarakta hic mi degerimiz yokmus ya. allah belanizi versn

Vicdaniniza siciyim sizin.siz insanmisiniz ya.once insan olunda sonra meslek sahibi olun onuda onurlu haysiyetli ve adaletli yapin.

Yavuz Bingöl konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında ise şöyle dedi:

“Geçen hafta yaşandı bu olay. Set çıkışı Cihangir 'de Smyra da oturuyorduk. Sonra arka masaya 4 kişi oturdu. Bunlardan 3 'ü Türk bir tanesi de turistti. Bir anda tartışmaya başladılar ne oluyor orada diye bakarken bir anda ortalık karıştı. Bunlar kendi aralarında kavga etmeye başlayınca turist olan genç konuşmalarından anladığımız kadarıyla dayak yiyeceğini anlayınca biber gazını çıkardı ve ortalığa sıkmaya başladı. Masalar havada uçuştu ve daha sonra garson arkadaşlar kavga edenleri dışarı çıkardı.

Olayın benimle uzaktan yakından alakası yoktur olayda adımızın geçmesinin tek sebebi sadece aynı anda mekanda bulunmamızdır. Ve bu kavganın benimle ilişkilendirilmiş olmasını anlamış değilim.”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39