• BIST 9142.4
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

YENİ TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ KESEMEYECEKLER

YENİ TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ KESEMEYECEKLER
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, Kepez Arena'da halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan, Antalya'daki mitingde Antalya'ya sık sık geldiklerini belirtirken 30 Mart'taki tercihten dolayı teşekkür etti. Erdoğan yola Samsun'dan çıktıklarını, daha sonra Erzurum, Denizli ve Yozgat'a gittiklerini anlattı. 

Erdoğan satır başları ile şunları söyledi

-Vizyon belgemizi dün açıkladık. Salonda sanatçısından siyasetçisine kadar Türkiye'nin her kesiminden insanlar vardı. Oraya katılan sanatçılara adeta linç kampanyası başlattılar. 

-Kendileri için özgürlük istediler, yoksullara, gariplere ezilmişlere özgürlüğü çok gördüler. 

YENİ TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ KESEMEYECEKLER

-Artık demokrasi özgürlük, kimsenin tekelinde değildir. Sanatçılar onların toplantılarına katılırlarsa iyi, bizimkilerine katılırlarsa kötü. İstedikleri hakareti etsinler, istedikleri yalanı söylesinler, Yeni Türkiye'nin önünü kesemeyecekler.

-Nazım Hikmet'e vatandaşlığını AK parti iade etti. Dersim'de katliamı yapan CHP, ama Dersim için özür dileyen Tayyip Erdoğan'dır.

-Bir topluma kendisi gibi olmuyor diye eleştirenler nasipsizdir. Ben CHP'ye MHP'ye gönül veren kardeşlerime inanıyorum. Cumhurbaşkanılığı seçimlerinde HDP'ye oy veren vatandaşlara da sesleniyorum. Vatandaş kendisine hizmet edeni seçecek ve bu hizmetler hiç ara vermeden devam edecektir. 

ARTIK CUMHURBAŞKANI'NI VEKİLLER DEĞİL ASILLAR SEÇECEK

-2007'de Cumhurbaşkanı seçiminde 'Size cumhurbaşkanı seçtirmeyeceğiz' dediler, yanlarına çeteleri aldılar, biz de o zaman vatandaşa gidiyoruz dedik. Önce Cumhurbaşkanı'nı seçtik sonra vatandaşa gittik ve vatandaş cumhurbaşkanını kendisinin seçmesinin önünü açtık. O zaman buna karşı çıkan Kılıçdaroğlu, Bahçeli, HDP halkın karşısına nasıl gelecek. 

-İlk kez Cumhuriyet tarihinde Cumhurbaşkanını halk belirleyecek. Vekiller değil asiller belirleyecek. 

YERLE BİR OLMUŞ ÜLKELER AYAĞA KALKTI TÜRKİYE İSE 

-İkinci dünya savaşında Almanya yerle bir oldu. Japonya yıkıldı, daha birçok ülke yerle bir oldu. Ama o ülkeler çalıştı dünyanın en ileri ülkeleri haline geldiler. Türkiye ise sadece tribünden izledi. 

-Avrupa'da son yaptığım gezilerde pankartlar açıyorlar. 50 yıl önce gelseydiniz biz bugün burada olmayacaktık diyorlar. Avrupa yeniden ayağa kalkarken dünya ticaretinden büyük paylar alırken Türkiye'de devlet camilerle, kur'an öğretilmesi öğrenilmesiyle Ezan Türkçe mi okunsun, milletin dili ile uğraştı. 

-Avrupa'nın iş gücü kendilerine yetmedi, Türkiye iş gücü gönderdi. Türkiye'de ne zaman vatandaş hükümetini seçtiyse komplolarla darbelerle milletin hükümetini görevden uzaklaştırdılar. Millet birşeyden anlamaz dediler. Herşeyi en iyi biz biliriz dediler. Millete söz hakkı vermediler.

O YETKİLERİ SİZ NEREDEN ALIYORSUNUZ

-İşte biz de diyoruz ki size millete tepeden bakma yetkinisi kim verdi. Bunlara bu hesabı soracakmıyız, Milleti aşağılama yetkisini kim verdi. Biz o yüzden diyoruz ki milletle aramıza girmeyin diyoruz.

-3 Kasım seçimleri ile birlikte Yeter söz de karar da milletindir dedik. Çeteleri aradan çektik, manşetleri aracıları kaldırdık. 

-Şimdi bir kez daha milletlile aracıları ortadan kaldırıyoruz. Millet artık kendi cumhurbaşkanını seçiyor. Artık aracılar aradan çekiliyor, millet cumhurbaşkanını kendisi seçiyor. Türkiye'nin önündeki tüm engelleri tek tek kaldırıyor, Türkiye'nin ayağındaki zincirleri söküp atıyor prangaları kaldırıp atıyoruz

-10 Ağustos'ta yeni Türkiye'nin kapıları ağzına kadar açılacak. Yeni Türkiye sadece bize oy verenelerin değil 77 milyonun söz hakkı olacak. Herkese iş olacak. Herkesin yaşam tarzı çok daha güçlü şekilde korunacak.

-Başörtülülerin önüne engeller koydular. Kat sayı koydular. Biz onu da kaldırdık. Herkes her şekilde yarışsın dedik. Yeni Türkiye'den bunların haberi yok. İsteseler de istemeseler de bu yürüyecek.

-Yıllardır biz mahalle baskısına maruz kaldık. Ailemle çocuklarımla tehdit edildim. Ama biz yola kefenimizle yola çıktığımız için aldırmadan devam ettik. 

-Bize neler söylediler. Aman böyle konuşma dediler. Yeni Türkiye bölgesinde hem öncü olacak lider olacak. Bizim yapacak çok daha önemli işlerimiz var. Yıllarca başörtülü kardeşlerimize nasıl zulmettilerse bir daha edemeyecekler. 

-Kürt dediler, Alevi dediler, Türkiye'nin kaynaklarını çarçur ettiler. İnşallah enerjimizi kaynaklarımızı yeni Türkiye için sarf edeceğiz. 

-Bunlar yapmayı bilmezler bunlar sadece yıkmayı bilirler. Şu anda Ankara'da mahkeme kapılarında siyaset yapıyorlar. 

-CHP kendi içinden bir Cumhurbaşkanı çıkaramadılar. 

-Geçmişte MHP içinden Cumhurbaşkanı adayı çıktı. Adamın önünü kesip dövdüler. Bahçeli'nin sesi çıkmadı. MHP'li kardeşlerime, CHP'li kardeşlerime sesleniyorum iradenize sahip çıkmayacakmısınız. 

-Ben inanıyorum ki yapay adaylara değil milletin kendi adayına oy verecektir. 

-10 Ağustos'tan itibaren Türkiye bu bölgede bu dünyada ben de varım demeye devam edecek. daha güçlü demokrasi ile 21. yüzyılı şekillendirecek.

-Merkez Bankası'nın Gezi olaylarından dolayı 130 milyar dolardan 120 milyar dolara düşmüştü. Şimdi ise tekrar döviz rezervini 135 milyar dolara çıkardık.

 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39