• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

YENİDOĞAN'IN GİRİŞ ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

YENİDOĞAN'IN GİRİŞ ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
Gelişen Talas'ın hızlı büyüyen mahallelerinden Yenidoğan'da yapılan 3 kilometrelik yol, kaldırım, park ve alt yapı çalışmalarıyla çehre değişiyor.
Talas'ın Kayseri'ye alternatif ana bağlantı yolunun bulunduğu Yenidoğan Mahallesindeki Şaban Yılmaz Caddesi'nde asfalt yenileme, kaldırım ve göbek çalışmalarının yanı sıra buranın devamındaki park ve bahçelerde düzenleme çalışmalarının sonuna gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Yenidoğan'da hummalı bir çalışmanın yürütüldüğünü belirterek, "20 metre genişliğinde kaliteli ve konforlu yol ortaya çıkıyor" dedi.

Başkan Yıldırım, Şaban Yılmaz Caddesi ile bu caddeye bağlanan 13 sokağın yol, kaldırım ve çevre düzenlemesinin yapıldığına dikkat çekerek, "Alet işleyince el övünüyor. Şu anda çok güzel bir çalışma var. Tamamen kendi imkanlarımızla çok kaliteyi yol yapıyoruz. Birçok mahalle ve sokakta bu çalışmalar yapılıyor." dedi. Yeni asfalt üretim sistemiyle sürekli asfalt ve yol yapımının olduğunu vurgulayan Başkan Yıldırım, "Yol yapımını sadece asfalt serme olarak düşünmemek gerek. Alt yapısıyla tamamen yenileme çalışmasıdır bu. Şu anda Yenidoğan'ın şehre bakan ilk ana caddesinde çalışmalar yürütülüyor. Bu yüzden trafik yoğunluğu olan bir cadde. Alt yapı çalışmalara tamamlanmasıyla birlikte çalışmalarımız şimdi sona geldi." şeklinde konuştu.

Bahçelievler ve Yenidoğan mahallerindeki asfalt çalışmalarının Ramazan ayı başına kadar biteceğini kaydeden Başkan Yıldırım, şunları söyledi: "Tabi diğer mahallelerde çalışmalar son sürat devam ediyor. Alt yapısı tamamlanan yerlerde çalışmalar hemen başlıyor. Bu çalışmalar gelişen Talasımızın çok önemli bir ivmesini teşkil ediyor. Çünkü bu artık 30 bin nüfusa değil, mevcut 110 bin nüfusa da değil, 200 bin kişiye hazırlık çalışması"

Başkan Yıldırım, ulaşımda büyük rahatlık sağlayacak yolun vatandaşlara hayırlı olmasını dilerken, sürücüleri hız yapmamaları konusunda uyararak sözlerini tamamladı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39