• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Yenilikte, Gelişimde ve Değişimde Sürekliliğe Devam

Yenilikte, Gelişimde ve Değişimde Sürekliliğe Devam
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni dönemde 'Yenilikte, Gelişimde ve Değişimde Süreklilik' ilkesiyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kocasinan Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesine istinaden Başkan Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde toplanarak 16 asıl, 1 ek gündem maddesini görüşüp karara bağladı.

1 Ocak 2014 ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasını kapsayan 1 yıllık Başkanlık Faaliyet Raporu'nun görüşülmesi sırasında Başkan Çolakbayrakdar Meclis yönetimini Meclis Birinci Başkanvekili Mustafa Öztürk'e bıraktı. Başkanlık Faaliyet Raporu'nun oy çokluğuyla kabulünden sonra Başkan Çolakbayrakdar görevi Mustafa Öztürk'ten geri aldı.

Başkanlık Faaliyet Raporu'nun kabulü sonrası  bir konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, 'Yenilikte, Değişimde ve Gelişimde Süreklilik' ilkesiyle yeni dönemde de çalışmaya devam edeceklerinin altını çizerek, "Bir yıl gibi kısa zaman içerisinde Kocasinan Belediyesi ciddi manada işler yaptı. Bundan sonra da Kocasinan Belediyesi olarak Kayseri’nin değişen, dönüşen, yeni yüzü olmaya devam edeceğiz. Daha ciddi ve büyük organizasyonlarda, projelerde Kayseri’nin değişen, gelişen  ve yeni yüzü olmak için çalışmalarımız, gayretlerimiz devam edecek" dedi.

Başkan Çolakbayrakdar konuşmasını şöyle bitirdi, "Meclisimizin kendi içerisindeki göstermiş olduğu; uyum, birlik ve beraberlikle çalışma kültürünün de bu değişimde, dönüşümde, inovasyonda ve yenilikte büyük katkısı oldu. Bu nedenle bundan sonraki çalışma ortamımızda da bu birlik ve beraberlik içerisinde devam ederek daha büyük projelerde, daha iyi işlerde birlikte adımlar atmaya devam edeceğiz İnşallah. Hayırlı uğurlu olsun." Zabıta Müdürlüğü'ne atanan Şaban Yakupoğlu'nu meclis üyelerine tanıtan Başkan Çolakbayrakdar Denetim Komisyon Raporu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdikten sonra meclis iç seçimlerinin yapılmasına geçti.

Komisyonların 5'er kişiden oluşması yönündeki önerge oylanarak kabul edildi. İmar Bayındırlık Komisyonu'na; Ahmet Tahir Gül, Halil Büyüknalbant, Ahmet Yüksek, Metin Mermerkaya ve Hayri Solak, Plan Bütçe Komisyonu'na; Selahattin Yılmaz, Nuriye Çetin, Ebru Uslucan, Mustafa Bilal Kutsal ve İsa Ferah, Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Komisyonu'na Arif Balkaya, Şebnem Zehra Alkılıç, Burcu Gökşen, Sevilay İlkentapar ve  Metin Hüseyin Cihan, Gençlik ve Spor Komisyonu'na; 

Mustafa Usta, Murat Sarıaslan, Mehmet Berk, Nurettin Bilgin ve Şevki Dursun oybirliğiyle seçildi. Encümen üyeliğine ise yapılan gizli oylamada, Ahmet Akdemir, Hacı Ersu ve Başak Güleser oy çokluğuyla seçildi. 

Tarihi Kentler Birliği’ne ise doğal üye olarak Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın yanında asil üye olarak Ender Çavuş, yedek üye olarak da Nurettin Bilgin seçildi.Yeni kurulan Strateji Geliştirme ve Destek Hizmetleri Müdürlükleri'nin görev, yetki ve çalışma yönetmelikleri görüşülerek oybirliğiyle kabul 

edildi.

Meclis gündem görüşmelerinin tamamlanmasının ardından Kocasinan Belediyesi eski Başkanı ve Meclis Üyesi Bekir Yıldız, Şeker Fabrikası arazisinin başkanlığı döneminde planlanması sırasında yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39