• BIST 9131.16
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

Yeryüzü lanetlileri bu hakikatle acı bir şekilde tanışacaklar!

Yeryüzü lanetlileri bu hakikatle acı bir şekilde tanışacaklar!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli artan terör olayları ve Gaziantep saldırısı sonrası gelişmeleri Twitter'da yorumladı.
Bahçeli, twitter'de "Gaziantep' ten sonra Hakkari' de de altı evladımız şahadet şerbetinden içti" diyen Bahçeli, "Varlığımızı hançerlemek için mayından, pusudan, bombadan ve silahtan medet umdular, hunharca cinayet işlediler. Gaziantep'ten sonra, bu defa da Hakkari'de altı evladımız şehadet şerbetinden içti. Cenab-ı Allah'ın sonsuz rahmeti, inanıyorum ki şehitlerimizledir. Hepsinin kabirleri nur dolsun ve ruhları şad olsun" diye yazdı.

Bahçeli, şu değerlendirmeyi yaptı;

"Mübarek Ramazan ayını ve bayram günlerini hüzünlü ve ızdırap verici olaylarla geride bıraktık.İçimiz alev topuna, bağrımız hazan mevsimine ve yüreğimiz susuzluktan çatlamış çorak topraklara döndü.

İnsanlık değerleriyle yollarını ayıran yeryüzü lanetlileri umutlarımızı tırpanlamak ve kardeşliğimizi budamak için her yola başvurdular. Varlığımızı hançerlemek için mayından, pusudan, bombadan ve silahtan medet umdular, hunharca cinayet işlediler.

Gaziantep'ten sonra, bu defa da Hakkari'de altı evladımız şehadet şerbetinden içti. Cenab-ı Allah'ın sonsuz rahmeti, inanıyorum ki şehitlerimizledir. Hepsinin kabirleri nur dolsun ve ruhları şad olsun.Karamsarlık; durgunluk, dağınıklık, geriye kıvrılış, yavaşlık ve atalet halidir. Aklın durması, muhakemenin küflenmesi tahlil ve tasvir isabetinin kaybolması iddiaların ve gelecek hayalinin kıvrılmasıyla birebir ilgilidir. Tarihin hiçbir döneminde; kötümserler, yenilgiyi peşinen kabullenmiş mizaçlar ve yılgın ruhlar mevcudu dahi muhafaza edememişlerdir.

Bu nedenle uzun bir tarihin engin ve görkemli mahsulü olan Türk milletini kimse korkuya ve karamsarlığa sevk edemeyecektir. Mümeyyiz vasıflarımız; asalet, dirayet, basiret ve cesarettir. Bunun için nankörler, namertler, hainler, uşak ruhlular, yarınsızlar, vatansızlar ve kalpsizler varolan sorunlara bakıp da sevinmemelidir. illetçe geçmişte yaşadığımız beraberlikten kaynaklanan benzerlik ve derin kaynaşma haliyle geleceğe uzanıyor ve geleceğe koşuyoruz.

Diyeceğim odur ki, kavga bekleyenler boşuna yorulmasın, ayrılma diyenler nafile yere heveslenmesin. Geçmişte, vatan toprakları yanarken bile ayrılmayan, işgal altında safını dahi bozmayan yüksek erdem, bugün de aynısını gösterecektir.

Tarih kötü niyetin iyi bir sonuca ulaşamayacağını veya yanlış usulden doğru bir yola varılamayacağını her defasında göstermiştir.

Türk milletini; yalnız ve inmeli bir hasta gibi gören ve hatta bu hale getirmeyi hedefleyenler bu hakikatle acı bir şekilde tanışacaklardır. "
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39