• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

YEŞİLHİSAR BELEDİYESİ’NDE İŞ SÖZLEŞMESİ TAMAM

YEŞİLHİSAR BELEDİYESİ’NDE İŞ SÖZLEŞMESİ TAMAM
Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Yeşilhisar Belediyesi arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak, imza altına alındı.

Yeşilhisar Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen törene, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz, sendika ve belediye yetkilileri katıldı.
Törende konuşan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, toplu iş sözleşmesinin yürürlüğe girmesiyle birlikte işçilerin ortalama maaşlarına 250 Türk Lirası zam geleceğini söyleyerek, " Yeşilhisar Belediye Başkanımız işçilerini sevdiği için burada hiçbir zorluk çekmiyoruz. Rahat bir sendikacılık yapıyoruz. Bundan dolayı Başkanıma teşekkürlerimi sunuyorum. Arkadaşlarımızın da Yeşilhisar Belediyemizden her hangi bir alacakları bulunmamaktadır. Burada birlik beraberlik, huzur içerisin de bir çalışma ortamı var. Sözleşmemizin hazırlanmasında emeği geçen müdürlerime de teşekkürlerimi sunuyorum. İşçilerimize ve Yeşilhisar belediyemize hayırlı uğurlu olsun. " dedi.
Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz ise, Hizmet-İş Sendikasının anlayışı sayesinde belediyelerinde güzel bir iş ortamlarının bulunduğunu söyleyerek, "Yıllardan beri belediyemiz de çalışan arkadaşlarımız var. Hepside belediyemizi düşünen değerli, kıymetli mesai arkadaşlarımızdır. Gönlümüz istiyor ki daha fazla yardımcı olalım, hepsinin de okuyan öğrencileri, geçindirdikleri evleri, yeni yeni ihtiyaçları var. Arkadaşlarımıza verdiğimizi zam da şartlarımız itibariyle elimizden gelenin en iyisidir. Bende sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Samimi, anlayışlı, hoşgörülü bir çalışma ortamı için elinizden gelen çabayı sarf ettiğinize inanıyorum. Geçmiş dönemdeki sendikacılıkları da bilirim. O dönemleri de iyi kötü yaşadık. Ama ülkemizde böyle bir sendika, böyle bir sendikacılık, böyle bir çalışma hayatı için sendikanın göstermiş olduğu anlayış bizleri mutlu ediyor. Biz çok mutluyuz. Sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun " şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesi imzalandı. Törende ayrıca, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir işçiler ve sendika adına belediye başkanına teşekkür ederek bir buket çiçek takdim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39