• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

YEŞİLHİSAR’DA UÇURTMA VE GENÇLİK ŞENLİĞİ

YEŞİLHİSAR’DA UÇURTMA VE GENÇLİK ŞENLİĞİ
YEŞİLHİSAR’DA 5. GELENKSEL UÇURTMA VE GENÇLİK ŞENLİĞİ.

Yeşilhisar Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Uçurtma ve GençlikŞenliği’nin bu yıl beşincisi düzenlendi. İlçenin Ovaçiftlik Mahallesi Sultan Sazlığındagerçekleştirilen Şenliğe İlçe Kaymakamı Mustafa GÖZLET, Yeşilhisar Belediye BaşkanıAbdulkadir AKDENİZ, İlçe Jandarma Komutanı Orhan AYNA, İlçe Milli Eğitim MüdürüSelim DEMİRKOLLU başta olmak üzere ilçe idari ve mülki amirleri katıldı.

48b5260b-9baf-473a-983c-dcb5bf398491.jpg

YeşilhisarBelediyesi tarafından dağıtılan uçurtmalar çocuklar tarafından göklere gönderildi. Çeşitlibüyüklük ve tiplerdeki rengarenk uçurtmaları gökyüzünde uçuran öğrenciler, okul ve sınavstresini bir günlüğüne de olsa üzerlerinden attıklarını belirttiler. Küçük çocuklar ise ailelerininyardımı ile uçurtmalarını uçurmaya çalıştılar.

 

KAYSERİ'DE,YAŞANAN-HABERLER.KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DAN-TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.FACEBOOK-TWİTTER-SAYFASI-TAKİP-BEĞEN

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

Rüzgârın kuvvetli esmesiyle birlikteuçurtmalarını en yükseğe çıkarmak için kıyasıya yarışan öğrenciler aynı zamanda, uçurtmaalanında piknik yaptılar. En yükseğe uçuran ve en güzel uçurtmayı yapan öğrenciler BaşkanAKDENİZ tarafından altın ile ödüllendirildi.

Şenlikte konuşma yapan Yeşilhisar BelediyeBaşkanı Abdulkadir AKDENİZ; 'Sultansazlığı, Kayseri için çok önemli bir yer. Erciyes'ineteğinde, doğa ve kültür turizmi bakımından son derece önemli. Bir bölgede turizmingelişmesi için öncelikle o bölgede yaşayanların orayı bilmesi, gelebilecek olan misafirleriyönlendirmesi son derece önemli. Bu nedenle bizler bu şenliği önemsiyoruz. Bu tür şenliklerve organizasyonlar sayesinde hem bölgemizin tanıtımını sağlıyoruz hem de çocuklarımızın vegençlerimizin sosyalleşmesine, eğlenmelerine ve öğrenmelerine de katkı sağlamış oluyoruz.Bundan sonraki yıllarda da Sultansazlığı'nın tanıtımı adına, buraya daha çok yerli ve yabancıturistin çekilmesi için bu şenliğin sürekli hale getirdik gelenekselleştirdik. Bu organizasyonugerçekleşmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39