• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

"Yıldırım Benimle Selamı Sabahı Kesti"

"Yıldırım Benimle Selamı Sabahı Kesti"
Fenerbahçe'de kaptanlık yapan ve futbol kariyerine teknik direktör olarak devam eden Ümit Özat, eski kulübüne dair sitem dolu açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe'de 3 Şampiyonluk sevinci yaşamış, Kaptanlık yapmış bir sporcu Ümit Özat...

Ancak derdi çok. Hem çok sevdiği eski takımının ve camianın kendisine takındığı tavır, hem Türk futbolunun içinde bulunduğu durum onu ister istemez isyankar biri yapmış. Bir de üstüne üstlük başına gelenleri anlatınca Özat'ın neden isyan ettiğini açıkca anlayabiliyorsunuz...

ÖNCE FENERBAHÇE

Şu sıralarda Belek'te futbolun bir başka konumunda terliylor. Pro-lisans almak için Belek'te kursa devam eden Ümit Özat çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'de top koştururken Aziz Yıldırım'ın da Başkan olduğunu anımsatan Özat, "Kötü ayrıldık. Konuşmadan gittim. Çünkü Köln beni istiyordu. Bu transfer ortaya çıkınca Başkan benle selam-sabahı kesti. Sonrada ipler koptu. Kendisini birkaç defa ziyaret etmek için izin almaya gittim. Ama savcılıktan izin kağıdım çıkmadı. Bunuda herkesin bilmesini isterim. Ama hakkımda kötü yakıştırmalar yapılmasınıda kabul etmem. Ben o kulüpte 3 şampiyonluk yaşadım. Kaptanlık yaptım. 50 defa milli formayı giydim. Üzerinizde böyle sıfatlar olunca haliyle üzülüyorsunuz. Ben kötü, Ziya Şengül kötü, Sadettin Saran kötü,Aziz Yılmaz, H.Bilal Kutlualp kötü, Atilla Kıyat kötü, kötü oğlu kötü.. Ziya ağabey için birde pankart açıldığını duydum. Üzüntüm daha da arttı. Bana transfer teklifinin gelmesi kötü bir şey mi? Utanıyorum desem yeridir.

KENDİMİ SAVUNDUM HAKSIZSIN DEDİLER

"Ankaragücü'nü çalıştırırken biliyorsunuz bir kavga ortamının içinde buldum kendini. Karşılık vermesem orada dayağı yiyecektim belki de. Bu durumda bile bana kimse sahip çıkmadı. Hatta, haksızsın diyen meslektaşlarım bile çıktı.

İsmi lazım değil, bir birliğimiz var. Tabelası çok güzel ama içini anlamak mümkün değil...Oradan bile gerekli ilgiyi göremiyorsun. Benim kavga olayından sonra biliyorsunuz Hollanda'da sahaya giren seyirciyi kaleci aldı altına ağzını burnunu dümdüz etti. Ne oldu sonra. Kaleci haklı çıktı. Seyirciye 30 yıl verdiler. Bizdeki karşılanışa bakın birde onların adaletine...

Avrupalı'nın tarifesi böyle. Bu gidişle zerre kadar kalkınma adına birşey yapamayız. Çünkü herkes bir yere adam koyuyor. Falanca kulübe Teknik Direktör olabilmek için en yakın dostunuz sizi arkadan vuruyor. Meslekdaşlarınızın altınızı oyduğu, hakemlerin, yöneticilerin iyiden iyiye çıılgınca işlere soyunduğu bir dönemde, Ümit Özat'la Fenerbahçe camiası kavga ediyor. Eski kaptanına pankart açılmasına göz yumuyor. Ve bizde spor, barış, kardeşlik ve dostluktur diyoruz. Bırakın allahaşkına. Kimse yemiyor artık bunları."
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39