• BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

YILDIRIM BEYAZIT PROJE ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

YILDIRIM BEYAZIT PROJE ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yapımı gerçekleştirilecek olan Kapalı Semt Pazar yeri ve Sosyal Tesis Projesini detaylı görüşmek ve bilgi alış verişinde bulunmak üzere Meclis Üyeleri ile birlikte toplantı yapıld
Melikgazi Meclis Üyelerine Görüşlerini Bildirdi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yapımı gerçekleştirilecek olan Kapalı Semt Pazar yeri ve Sosyal Tesis Projesini detaylı görüşmek ve bilgi alış verişinde bulunmak üzere Meclis Üyeleri ile birlikte toplantı yapıldığını söyledi.

Sosyal Tesis, Kapalı Semt Pazar Yeri, Büyük Ölçekli Park

Bu projenin çok amaçlı ve büyük ölçekli bir çalışma olduğunu,çünkü Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yapılacak sosyal tesisler çevresinde kapalı semt Pazar yeri, büyük ölçekli park ve okul binası ile polis merkezinin bulunduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Bu proje aslında bir bütün olan projenin parçasıdır. Çünkü çevresi ile bütünleşen ve daha da önemlisi bölge halkının büyük bir ihtiyacını karşılayacak bir yatırım olacaktır. Çünkü o bölgede hızlı bir şehirleşme görülmektedir. Daha doğrusu kentsel dönüşüm projesi başarı ile uygulanmaktadır.Bu açıdan bölge halkının ihtiyaç ve yaşam tarzındaki değişiklik bizi yeni yatırımlara yönlendirmektedir.Bu çalışma bölge halkının isteği üzerine yapılmaktadır“dedi.

Düğün Salonu, Meslek Edindirme Merkezi, İnternet Salonu, Kafeterya, Sergi Salonu, Toplantı Ve Seminer Salonu

Zemin artı 2 kat olmak üzere toplam 4.000 m2. bir alan içerisinde bir sosyal tesis inşa edileceğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, sosyal tesis projesinde aerobik salonu, düğün salonu, internet salonu, bayanlara yönelik meslek kurs sınıfları, öğrencilere yönelik eğitim sınıfları, toplantı ve seminer salonlarının yer alacağını, kaydetti.

Yıldırım Beyazıt Sosyal Tesis Slayt Üzerinde Proje İncelemesi Yaptılar

Yıldırım Beyazıt Sosyal Tesis Projesi ile ilgili olarak yatırımcı birim yetkilileri ve Melikgazi Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte slayt gösteri eşliğinde toplantı yapıldığını ve üyelerin proje hakkında görüş bildirdiğini sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39