• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

YILDIRIM: BU HALİMİZLE GS'Yİ YENEMEYİZ

YILDIRIM: BU HALİMİZLE GS'Yİ YENEMEYİZ
'Bu halimizle Galatasaray'ı yenemeyiz'. Bu sözler Metris Cezaevi'nde tutuklu olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a ait. Yıldırım galip gelmenin şifrelerini de açıkladı.
Ahmet Bıyıklı'nın haberi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi'nde çarpıcı açıklamalar yaptı. Ligde Cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisine değinen Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ile Emre Belözoğlu arasında yaşanan gerginliğe kadar birçok konuda görüş belirtti. Futbolculara, taraftara ve camiaya seslenen Yıldırım, Galatasaray derbilerinin çok farklı olduğunun altını çizerek şu ifadeleri kullandı: "Ancak son haftalarda futbolcuları iyi görmüyorum. Çok stresli ve gerginler. Bu halimizle Galatasaray'ı yenmeleri mümkün değil. Sakin olmaları gerekiyor. Bunun için de taraftara büyük görev düşüyor. Takımı strese sokmayıp sadece desteklemeliler. Futbolcuların enerjileri dolu. Ancak bunu dışarısı yerine saha içine yansıtıp taraftarlarla bütünleşirlerse Galatasaray'ı yenerek yolumuza devam ederiz. Galatasaray maçları bizim bayramımız. 10 yıllık gelenek bozulmayacak."

"Yine bir Galatasaray maçı öncesi hepsi böyle gergin ve agresifti. Soyunma odasına girdim öyle bir konuşma yaptım ki tüyleri diken diken oldu. Hepsini ağlattım. Sonra sahaya çıktılar, G.Saray'a 4 gol attılar."

Saha içinde ve dışında temiziz

"Trabzonspor'un derdi kupa. Kimseye kupa vermeyeceğiz. Biz onu alnımızın teriyle kazandık. Saha içinde olduğu gibi saha dışında da temiziz. Bunu ispat edeceğiz. Şikeciler dışarıda. Kupayı masa başında alabilirler ama tekrar iade ederler. Bu böyle biline."

"Adnan Polat, bir televizyon programında 'Aziz Yıldırım'ın yerinde ben olsaydım beni asarlardı' demiş. Neden korkuyor ki? Ben rahatım, benim korkulacak bir şeyim yok. Adnan Polat neden rahat değil. Korkulacak bir şey mi var?"

"Sow müthiş bir transfer. Çok iyi bir oyuncu. Fenerbahçe uzun yıllar bu futbolcudan yararlanacak. Emenike, Niang, Lugano ve Santos'un gidişine üzüldüm. Onlar gitmeseydi takım çok daha farklı olurdu."

'Muslera benden daha iyi'

* F.Bahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, centilmence bir itirafta bulundu. TV 8'de yayımlanan 'Her Şey Futbol' programına katılan Volkan, "Muslera çok iyi bir kaleci. Başta uyum sağlayamamasına rağmen Türkiye Ligi'nin en iyisi. Ben 31 gol yemişim, o 21 gol yemiş. Benden daha iyi kaleci demek ki" ifadelerini kullandı.

* Beşiktaş'ın genç file bekçisi Cenk'in de çok yetenekli olduğunu belirten milli yıldız, kaleciler dışındaki değerlendirmesinde Emre Belözoğlu'nu 'Türkiye'nin en iyi futbolcusu' olarak nitelendirdi. Şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını kaydeden Volkan, futbolu da F.Bahçe'de bırakmayı düşündüğünü belirtti.

Hem ziyaret hem imza

Teknik direktör Aykut Kocaman, Başkan Aziz Yıldırım'ın çağrısı üzerine bugün Metris'te ziyarette bulunacak. Yıldırım, bu görüşmede Kocaman ve futbolculara G.Saray derbisiyle ilgili mesajlar verecek. Öte yandan F.Bahçe ile olan sözleşmesini 3 yıl uzatan Aykut Kocaman'ın imza töreni bugün saat 13.00'te gerçekleşecek.

Takımın patronu Kocaman'dır

"Aykut Kocaman takımda ne istiyorsa o öyle olacak. Takımın patronu Kocaman'dır. Emre Belözoğlu dahil tüm futbolcular Aykut Kocaman'ın kararlarına uyacak. Sportif direktör olarak önemli bir görev üstleniyor. Oyuncular gelirler, giderler ancak Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman kalıcıdır ve tek yetkilidir. Aykut Kocaman'ın istediği oyuncu takımda kalır, istemediği oyuncuyla yollar ayrılır."

AYRILMAK İSTERSE TAZMİNATSIZ ÇEKER GİDER

"Aykut Kocaman bir lafla görevini bırakıyordu. Bana geldi bunu söylemek için. Ben de ona 'Bu takımın sana ihtiyacı var' dedim. Para, pul istemeden görevinde kaldı, kalmaya da devam edecek. Eğer Aykut Kocaman takımdan ayrılmak istiyorsa hiç para almadan çeker gider. Sözleşmesinde para tazminatı ile ilgili bir madde yok. Olması da mümkün değil."

ÇAĞIRDIM BURAYA GELECEK GEREKENLERİ SÖYLEYECEĞİM

"Bu günlerde futbolcuların durumlarını hiç iyi görmüyorum. Bu konuyu Aykut Kocaman ile görüşeceğim. Bu durum için Aykut Hoca'yı çağırdım, gelecek. O'na da gerekenleri söyleyeceğim."

Alex'ten taraftara: Beraber nefes alalım

* Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, dün Twitter hesabından taraftarlara seslendi. Ligde cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisiyle ilgili çağrıda bulunan tecrübeli oyuncu, 'Gerekeni yapacağız' diyerek galibiyet sözü verdi. İşte Alex'in tweetleri;

* "Tüm gücümüz ve konsantrasyonumuzla derbiye hazırlanıyoruz. Çok iyi ve kaliteli bir takımız. Gerekeni yapacağız. Bize güvenin."

* "Derbide taraftarımıza çok iş düşüyor. 90 dakikanın her saniyesinde yanımızda olsunlar."

* "Sahaya taraftarımızla bir bütün olarak çıkalım. Rakibe beraber saldıralım. Beraber mücadele edelim. Yani beraber nefes alalım."

(yenişafak)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39