• BIST 9061.94
  • Altın 2300.267
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0764
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Yıldırım’ın Metris günlüğü

Yıldırım’ın Metris günlüğü
Voltaya çıktığında koğuşlardan “Aziz baba, sen bizim her şeyimizsin” sloganları yükseliyor

Metris Cezaevi’ne konulan FB Başkanı Aziz Yıldırım, voltaya çıktığında koğuşlardan “Aziz baba, sen bizim her şeyimizsin, şampiyon Fener” sloganları yükseliyor. 37 ekran bir televizyonun olduğu revir koğuşunda tutulan Başkan, haftada ancak 200 TL’lik alışveriş yapabiliyor

FUTBOL’da şike iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevi’ne konulan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, demir parmaklıklar ardındaki 6’ncı gününü geride bıraktı. Peki Yıldırım cezaevinde neler yapıyor, tedavisi nasıl gidiyor? VATAN, Yıldırım’ın Metris günlerine dair çarpıcı detaylara ulaştı:

37 EKRAN TELEVİZYON:

Aziz Yıldırım Metris’teki ilk gecesini karantina koğuşu yerine direkt olarak revir koğuşunda geçirdi. 75 metrekarelik revir koğuşunda kalan Yıldırım’ın odasında diğer koğuşlardan getirttiği 37 ekran tüplü televizyon, mini büro tipi buzdolabı, sactan yapılmış elbise dolapları ve demir ranzadan yatağı.

HAFTADA 200 TL HARÇLIK:


Yıldırım güne sabah saat 08.00’deki sayıma uyanarak başlıyor, akşam 20.00’deki sayıma kadar da uyumuyor. Televizyon izliyor, zaping yapıyor, kendiyle ilgili haberleri gazetelerden de takip ediyor. Zaman zaman da kitap okuyor. Kahvaltıda tuzsuz beyaz peynir, siyah zeytin ve kaşar peyniri yiyor. Dış kantininden meyve, sebze, iç kantininden ise plaki ürünleri alıyor, genelde barbunya ve dardanel ton yiyor. Haftalık 200 lirayı geçmemek kaydıyla hapishanenin kartıyla kantin alış verişi yapıyor. Hapishane yemeklerini beğenmediği zamanlarda mini dolabındaki yiyecekleri yiyor.

VOLTADA 1 SAAT:

Yıldırım’ın sağlık sorunlarından dolayı tedirgin ancak agresif olmadığı da ulaştığımız bilgiler arasında. Yıldırım’ın kaldığı revir koğuşunun koridoru 2 kamerayla gözleniyor. Havalandırmaya çıkmak isteğinde infaz koruma memurları tarafından bir alt kata indiriliyor, Yıldırım bahçeye çıktıktan sonra gardiyanlar kapıyı kitliyor. 1 saati geçmemek şartıyla koruma memurları Yıldırım’ı bahçeden alıp revir koğuşuna götürüyorlar.

AZİZ BABA SLOGANLARI:

Aziz Başkan’ın havalandırmaya çıktığını farkeden diğer koğuşlardaki mahkumlar seslerini “Aziz baba, sen bizim herşeyimizsin, şampiyon Fener” sloganlarıyla duyurmaya çalışıyorlar. Yıldırım ise babacan tavırları ve güleryüzlülüğü ile karşılık veriyor. Yıldırım’ın avukatları ve kızları haftada iki gün olmak üzere Metris’e ziyerete gidiyor. Yıldırım’ın hapishanede avukatı nezaretinde görüştüğü tek kişi Cemil Turan. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise daha önce de cezaevine girdiği için Metris’te zorlanmayan ve rahat tavırları ile dikkat çeken Mecnun Otyakmaz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39