• BIST 8718.11
  • Altın 2247.132
  • Dolar 32.3242
  • Euro 35.1624
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

Yıldız, "16 Nisan Oylaması Bir Parti Oylaması Değil"

Yıldız, "16 Nisan Oylaması Bir Parti Oylaması Değil"
AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, "16 Nisan Oylaması Bir Parti Oylaması Değil"

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Ziraat Odaları'na bağlı çiftçiler ile bir araya gelerek 16 Nisan’da yapılacak olan referandum hakkında bilgiler verdi. 
Ak Parti MKYK Üyesi Yaşar Karayel, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve çiftçilerin katıldığı toplantıda konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Hep söylediğim bir şey var 15 sene öncesine doğru gidip baktığımızda esnaflar olarak, çalışanlar olarak ziraatta, tarımda, hayvancılıkta uğraşanlar olarak 15 sene öncesiyle bugünü mukayese ettiğinizde açık ara farkı hissediyor ve görüyoruz. Özellikle ziraatçılar hayvancılıkla uğraşan kırsal kesimdeki hemşerilerimiz tarafından baktığımızda da gerçekten son 15 yılda önemli mesafeler kat ettik. Türkiye ne zaman tek parça tek parti iktidarı oldu o zaman kalkınmıştır. Ne zaman geriye doğru gitti kan kaybetti bakıyorsunuz koalisyon dönemi yada parçalı idarelerin olduğu dönem. Bu 16 Nisan’da inşallah bu istikrarın devamı için herkes üzerine düşeni yapacak” dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, “Değerli kardeşlerim nasipse 3 hafta sonra Türkiye’nin istikbali ile alakalı istikrarıyla alakalı çok kritik dönüm noktası inşallah açıklanmış olacak. “Evet” veya “Hayır” bizim umudumuz ve inancımız inşallah bunun evetle sonuçlanacağı geleceğimizin Türkiye’sini genç kuşaklarımıza torunlarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmanın yolu açılmış olacak. Bu ülkeyi bölmek istiyorlar. Ama biz onun haricinde diğer “Hayır” oylarına talibiz. 16 Nisan’dan sonra herkes istediği partiye oy verebilir. Hür ve özgür iradesiyle bunu yapabilir. Ama 16 Nisan oylaması bir parti oylaması değil. Biz vatandaşımıza güvenmekten Allah’ın izniyle hiç mahcup olmadık" ifadesinde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39