• BIST 9079.97
  • Altın 2324.04
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9598
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Yok böyle aldatma! Adamcağız şok oldu

Yok böyle aldatma! Adamcağız şok oldu
Ankara'da genç bir evli kadın, yasak ilişkisinden hamile kaldı, evde doğurduğu çocuğu çamaşır sepetinde boğdu. Korkunç olay, eve gelen kocanın, kanlar içinde bulduğu karısını hastaneye götürmesiyle ortaya çıktı
Koca aldatıldığını, karısının doğurduğunu ve bebeği öldürdüğünü aynı anda öğrendi...

İşyerinden eve dönen koca Ç.E. (34), karısı F E. (26)'yi kanlar içinde görünce hemen ambulansla hastaneye götürdü. Duyanları şaşkına çeviren olay Ankara-Keçiören'de yaşandı. Nikâhlı eşi Ç.E.'den olan 4 yaşındaki kız çocukları ile aynı evde yaşayan F. E., bir başka erkekle cinsel ilişkiye girdi. Bu ilişkisinden hamile kalan ancak hamileliğini kocası ve ailesinden gizlemeyi başaran F. E., evde tek başına doğum yaptı. Ancak, sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdiği bebeğin kordonunu da kendi kesen F. E., talihsiz yavruyu çamaşır sepetine attı ve üzerini çamaşırlarla kapatarak ölüme terk etti.

BİR DE KOCASINI SUÇLADI

İşyerinden evine gelen koca Ç.E., karısını kanlar içinde görünce hemen müdahalede bulundu. F. E., kocasına, "Adet gördüğünü" söyledi. Ancak Ç.E. kanama durmayınca ambulansla eşini hastaneye götürdü. Hastanede F. E.'nin doğum yaptığı ortaya çıkınca durum polise bildirildi. Evde arama yapan polis, çamaşır sepetinde boğulmuş halde bebeğin cesedini buldu. Hakkında dava açılan F. E. savcılık ve mahkemede, "Kocamdan şiddet görüyordum, hamile kaldığımı geç öğrendim, karnımın şiştiğini sandım, sonra da kocama söylemeye fırsat bulamadım. Temizlik yaparken sancılandım ve düşük yaptım. İsteyerek düşük yapmadım. Doğumdan sonra sardım, sarmaladım. Bu esnada eşim eve geldi" diyerek suçlamaları kabul etmedi. Koca Ç.E. ise ifadesinde, "Olay günü karısını evde kanlar içinde bulduğunu, bazı kavgaları olduğunu, ancak çocuğu olduğu için ayrılmayı düşünmediğini, düşük olayından sonra karısının cep telefonunda bazı aşk içerikli mesajlar bulduğunu, bunları avukatına verdiğini" belirterek eşinden şikâyetçi oldu.

ADLİ TIP: BEBEK BAŞKASINDAN

Mahkemeye ulaşan Adli Tıp raporlarında bebeğin sağlıklı doğduğu, çamaşır sepetinde boğularak öldüğü belirtildi. Ayrıca DNA testinde bebeğin üçüncü bir şahıstan olduğunun tespit edildiği de vurgulandı. Ankara 9. Ağır Ceza'da 26 Eylül günkü karar duruşmasında F. E., "Kasten yaralama sonucu ölümüne neden olmak"tan 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Koca Ç.E. ise karısı hakkında boşanma davası açtı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39