• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

YOL İŞ AKP ÖNÜNDEKİ BASIN AÇIKLAMASI

YOL İŞ AKP ÖNÜNDEKİ BASIN AÇIKLAMASI
DEĞERLİ BASINIMIZ ve İŞÇİ ARKADAŞLARIM www.kayserinews.com begen yapın sesimiz duyulsunwww.kayserinews.com facebook begen yap
Öncelikle ömürlerini İl Özel İdaredeki çalışmalarıyla ülke hizmetine vermiş olan emektar işçilere sahip çıkan il özel idarelerine şükranlarımızı sunuyoruz.
İkinci olarak ise, her fırsatta işçilerine baskı uygulayan, taciz eden, sürgüne yollayan, ikinci sınıf insan muamelesi yapan Kayseri İl Özel İdaresi genel sekreterini de protesto ediyoruz.
Oysa unutulmasın ki Kayseri İl Özel İdaresi işçileri ;
· Herkes sıcak yatağında yatarken kelle koltukta 24 saat kar mücadelesi veren,
· Hastalar, öğrenciler ve köylüler için köy yollarını açık tutan,
· Köylere kanal-gölet yaparak köylere su götüren,
· Onlarca şehit vermek pahasına tünellerle uzağı yakın eden.





Kısaca vatanı için hizmet ifa ederken beli bükülenlerdir. Memlekete katkısı bir özel idare çalışanı kadar olduğu dahi kuşkulu olan kimi şahısların, işçilere karşı takındıkları bu saldırgan tutumu anlamak ve kabul etmek asla mümkün değildir.
Sayın ATSIZ kendi villa inşaatında çalışan senin ailenin barınmasında hiçbir kuruş mesai almadan hukuksuz bir şekilde çalıştırdığın özel idare işçileri sana hakkını helal etmiyor. Senin sabah erkenden evine gelip hizmetçiliğini yapan özel idare işçisi sana ve ailene hakkını helal etmiyor. Oğlunu at çiftliğine götürüp getiren ona bakıcılık yapan özel idare çalışanı arkadaşlarımız sana ve oğluna hakkını helal etmiyor.
Herkes kabul etmelidir ki tüm kamu çalışanları gibi işçilerinde göreve alınmaları, çalışma koşulları ve işten ayrılmaları kanun ve toplu iş sözleşmesi ile düzenlenmiştir.
Türkiye Yol-İş sendikası, görevi makamı ve yetkisi ne olursa olsun herkesin yasalara saygılı olması gerektiğine inanmaktadır.
Sayın ATSIZ senin varlığının tek temeli olan bu insanları sürgünlerle, tehditlerle asla yıldıramazsın, sen ancak geçmişteki ezikliğini ve kompleksini özel idaresi işçilerinin üzerine kusmaktan başka bir şey yapamazsın yapamayacaksın da.
Sende ne ALLAH korkusu ne vicdan ne Merhamet kalmış sen oturduğun o koltuğu kaybetmeme adına yarın ailene bile zarar verecek duruma gelirsin.
Son olarak sana hakkımızı helal etmiyoruz seni CENABI ALLAH’a havale ediyoruz ve varsa sana sahip çıkanlara da diyoruz ki bu adamın yalanlarına, diktatörce uygulamalarına baskı ve zulümlerine desteklerinizden vaz geçin. Bizler TÜRK-İŞ olarak her nerede herhangi bir kimseye baskı ve zulüm var ise mazlumdan yana olmaya kararlıyız.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39