• BIST 9093.3
  • Altın 2324.193
  • Dolar 32.3628
  • Euro 34.9825
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Yöneticileriniz şike yapmış!

Yöneticileriniz şike yapmış!
Kanarya'nın Ordu maçı öncesindeki Aydınlar-Kocaman-Dilmen zirvesinin detayları ortaya çıktı. Rıdvan Dilmen, TFF eski başkanının sözlerini açıkladı!
Fenerbahçe'nin Ordu deplasmanı öncesinde TFF eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman arasında gerçekleşen zirve, uzun süre spekülasyon konusu olmuştu. Bu zirvenin ayrıntılarını, dün gece buluşmadaki 3. isim olan NTV'deki programında Rıdvan Dilmen açıkladı.

Dilmen, “Başkan olmadan önce yönetim kuruluna girmem için teklif yapmıştı Mehmet Ali bey. Hayatımın hiç bir kısmında böyle bir görev almayı düşünmüyorum. Fenerbahçe'de teknik direktörlükten ayrıldığımda ‘defteri kapadım' demiştim kendi kendime. Mehmet Ali Aydınlar başkan olduktan sonra 5-6 kez yüz yüze, bir o kadar da telefonla görüştüm. Hep birileri vardı bu görüşmelerde. Bana ‘Niye bu işlere girdin?' diye eleştiri getirilebilir. Benim tavrım net. F.Bahçe dahil kim şike yaptıysa kesinlikle düşürülmeli. Dün söyledim bugün de söylüyorum.

‘BU KONU BENİ AŞAR'
Yöneticiler de karışmışsa Fenerbahçe kulübünde olmamalılar. Ben Ağustos veya Eylül'de özür dilemedim 3 Ocak'ta diledim. ‘Bir daha Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligine girme şansı yok. Çok haklıymışsınız' demedim” diye konuştu. Dilmen, Ordu maçı öncesi Aydınlar'ın Maslak'taki ofisinde buluştuklarını ve kendisine puan silmeyle ilgili kullandığı ifadeler sonrası “Bu konu beni aşar. Aykut Kocaman'la konuşun” dediğini belirterek şöyle devam etti: “Sonra Aykut hocayı aradım. Geldi. Aydınlar, Aykut hocaya F.Bahçe'ye play-off öncesi puan silme cezası vereceklerini söyledi.

Aykut ‘Neden' diye sorunca da, “Çünkü yöneticileriniz şike yapmış” yanıtını verdi...

AYKUT KOCAMAN'DAN AYDINLAR'A NET CEVAP: Bizi küme düşürün
F.Bahçe'nin hocası Kocaman, Aydınlar'ın puan silme teklifini sert bir dille reddetti, Dilmen ekledi: Ultraaslan Sebahattin bile F.Bahçe'den sizin kadar nefret etmiyor.

Maslak Acıbadem Hastanesi'ndeki zirvenin detaylarını aktaran Rıdvan Dilmen, F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile TFF eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar arasında geçen diyalogları da aktardı. Aydınlar'ın “Avrupa Kupaları'nda önümüzdeki sene yerinizi alacaksınız” diyerek söze girdiğini ve Kocaman'ın “Cezamız bitti mi?” sorusunu yönelttiğini belirten Dilmen, şöyle devam etti:

Mehmet Ali Bey, Aykut'un bu sorusu üzerine “Bitti ama medya bunu yayınlarsa ben yalanlayacağım. UEFA da yalanlayacak. Biz böyle anlaştık” yanıtını verdi. Benim özür dileme konum da bununla ilgili. Aydınlar'a, F.Bahçe Şampiyonlar Ligi'nden men edildiği gün “Olmadı Başkan” diye mesaj göndermiştim. Bununla ilgili olarak ben de “Vallahi ben sana çektiğim mesajdan özür dilerim. Bu kadar çabayla bu kadar iddianameyle iyi iş başardınız” dedim.

‘BEN DE SİZİ SEVMİYORUM'
Ancak Aydınlar'ın “Ama eksi puan vereceğiz Play-off'a girmeden önce puanınız silinecek. Çünkü yöneticileriniz şike yapmış” demesi, ortamı bir anda değiştirdi. Aykut Kocaman da, “Biz aylardır boynumuzda ilmikle dolaşıyoruz. Eğer yöneticilerimiz şike yaptıysa, o zaman bizi düşürün” yanıtını verdi. Kocaman'ın bu sözleri sonrası ben de Başkan Mehmet Ali Aydınlar'a “Başkan siz Ultraaslan Sebahattin'i tanıyor musunuz?” diye sordum. Tanımadığını söyledi. Galatasaray amigosu olduğunu söyledim ve ‘O bile F.Bahçe'den sizin kadar nefret etmiyordur. Siz beni sevmezsiniz biliyorum ama ben de sizin için benzer şeyler düşünüyorum” dedim. İkimiz birlikte odadan ayrıldık.

İŞTE O DİYALOGLAR:

GÖRDÜN MÜ İSVİÇRE'DE OLANLARI

(İSVİÇRE'DEN TELEFONLA YAPILAN KONUŞMA)
MEHMET ALİ AYDINLAR: Rıdvan Sion'u gördün mü? 36 puan sildiler. Bak gördün mü İsviçre'de olanları.
RIDVAN DİLMEN: Türkiye'ye geldiğinizde görüşelim.

FENERBAHÇE AVRUPA'YA GİDECEK AMA

(TÜRKİYE'DEKİ TELEFONLA GÖRÜŞME)

MEHMET ALİ AYDINLAR: UEFA'ya gittim görüştüm Fenerbahçe cezasını tamamladı seneye Avrupa'ya gidecek. Ama eksi puan gelecek. Biz böyle düşünüyoruz.

RIDVAN DİLMEN: Bu konu beni aşar. Aykut hocayı ilgilendirir. Bu konuşmaların üzerine telefonla aradığı Aykut Kocaman'ın, “Uçağa binmek üzereydim” demesi üzerine Rıdvan Dilmen, “Bence hassas bir konu var. Mehmet Ali Aydınlar ile görüşmende fayda var” diyor. Bunun üzerine Kocaman takımla birlikte Ordu'ya gitmeyip havaalanından dönerek Mehmet Ali Aydınlar ile buluşmaya gidiyor.
habervaktim


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39