• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

YUSUF HALAÇOĞLU MHP İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

YUSUF HALAÇOĞLU MHP İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ 24. DÖNEM MİLLETVEKİLİ YUSUF HALAÇOĞLU İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ
HALAÇOĞLU İL BAŞKANI METE EKE
VE İL YÖNETİMİNİ BİLGİLENDİRDİ

HALAÇOĞLU: “MİLLETVEKİLİ MAAŞLARINA
YAPILAN ZAM OLDU BİTTİYE GETİRİLDİ”

EKE: MİLLETVEKİLİMİZİN BAŞARILI
ÇALIŞMALARI BİZİ MUTLU EDİYOR

YASA KÖŞK’TEN DÖNEBİLİR!

Milliyetçi Hareket Partisi 24. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Kayseri İl Teşkilatı’nı ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdi. İl Başkanı Mete Eke ve il yönetimi tarafından karşılanan Yusuf Halaçoğlu, TBMM’nde 22 Aralık gecesi görüşülen milletvekillerinin emeklilik maaşlarının düzenlenmesi ile ilgili yasanın oldu bittiye getirildiğini söyledi. Halaçoğlu, “Bu görüşmelere katılan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekillerinin tamamı hayır oyu kullanmıştır” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi 24. Dönem Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Kayseri İl Teşkilatı’nı ziyaret ederek İl Başkanı Mete Eke ve il yönetimini meclis çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Kayseri İl Başkanı Mete Eke, Yusuf Halaçoğlu’nun yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu ve parti ile ilgili görevlerinin yurt dışında fazla kalmasını gerektirdiğini söyledi. Eke, “Sayın Genel Başkanımızın verdiği görevler nedeniyle yurt dışında başarılı çalışmalar yapan milletvekililimizi Kayseri’de ağırlamaktan mutluyuz” dedi. Fransa, Çin, Azerbaycan ve Kırgızistan gibi yurt dışı ziyaretlerinin yoğun geçtiğini anlatan Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, il teşkilatı ile son derece uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek gelişmeler hakkında bilgi vermek için Kayseri’ye geldiğini söyledi.
Halaçoğlu ayrıca, milletvekili emeklilik maaşlarına yapılan zamla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Halaçoğlu, konu ile ilgili şunları söyledi: “Gece yarısına doğru bir teklif okundu. Bu teklif emekli milletvekillerinin maaş durumlarındaki uygusuzluğun düzenlemesi şeklindeydi. Bu teklife idare amirleri imza koymuşlardı. Şimdi bize neden itiraz etmediniz diye soruluyor. Yasa direk görüşülürken konuşma hakkı verilmiyor. Önceden izin aldıysanız konuşabiliyorsunuz. Bunun için konuşma imkanı bulamadık ve direk oylamaya geçildi. AKP’liler silme evet dedi. Biz Milliyetçi Hareket Partisi’nden 10 kişiydik ve tamamı hayır oyu kullandı. Kabul etmedik. Niye hayır dedik? Çünki; konunun bir oldu bittiye getirilmesi yanlıştı. Kamuoyundan mal kaçırılır gibi oldu. Bize söylenmeyen hususlar vardı ve bu konuyu farklı boyutlara getiriyordu. Biz bu nedenle hayır dedik. Bunu iyi anlamak gerekli. “
Konunu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den veto yiyebileceğini de belirten Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, “Cumhurbaşkanı son dönemlerde şike yasası dışında herşeyi kabul etti. Bugüne kadar hiçbirşeyi geri çevirmedi. Ancak, bu konuda kendisine iletilen büyük tepki varmış. Oldukça fazla mail atılıyormuş. Bu nedenle geri çevirebilir” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Mete Eke ise konunun iyi anlatılması gerektiğini ve kamuoyunun bilgilendirilmesinin son derece büyük önem taşıdığını söyledi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39