• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Zehra Çilingiroğlu ve Yasmin Erbil'in erkek kavgası

Zehra Çilingiroğlu ve Yasmin Erbil'in erkek kavgası
Daha önce eski erkek arkadaşının yanında bir kızı görünce çaydanlık fırlatmasıyla gündeme gelen Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğulu'nun magazinel kızları Zehra, Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin ile kavga etti. Bir erkek meselesi olduğu anlaşılan kavganın Bartu Karasu isimli kişi nedeniyle çıktığı öğrenildi. Takvim yazarı Ufuk Özcan bugünkü köşe yazısında Zehra ile Yasmin arasında geçen erkek kavgasını anlattı.

İşte Özcan'ın o yazısı...

Biri şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin, diğeri ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın kızı Zehra... İkisi de 18 yaşını yeni dolduran ve aileden ünlü gençler.

Hani anne ve babası ünlü olunca çocukları da merak edilen ünlüler arasına girer ya; Zehra ve Yasmin de o çocuklardan....Bu ünlü genç kızlar; son dönemde magazin sayfalarında sıkça yer almaya başladı... Hem güzellikleri ile hem de günlük yaşantıları ile haklarında sürekli haberler yapılıyor. Tabii onlar, ünlü olmanın getirdikleri yükün henüz farkında olmadıkları için normal hayatlarına devam ediyorlar.

Nereye gitseler tanınıyorlar...
Ne yapsalar duyuluyor ve dedikodu kazanı kaynıyor... Geçtiğimiz hafta Bartu Karasu isimli bir gençle görüntülenen Zehra Çilingiroğlu, arkadaşı ile Türkbükü'nde bir gece kulübüne eğlenmeye gitmiş. Arkadaşları ile birlikte eğlenen genç gruba, daha sonra Yasmin ve arkadaşları da dahil olmuş. İşte ne olduysa bundan sonra olmuş... Bartu Karasu isimli genç yüzünden Zehra ile Yasmin tartışmaya başlamış. Etraftaki bakışlara aldırmadan tartışmaya devam eden ikiliyi arkadaşları güçlükle ayırmış. Zehra ve Yasmin bu hararetli tartışmanın ardından kulübü terk etmiş. Zehra Çilingiroğlu, malum daha önce de erkek arkadaşı yüzünden İstanbul'da bir kız arkadaşıyla tartışmıştı... Zehra Çilingiroğlu ve Yasmin Erbil; gençliğin verdiği heyecan ile bazı yanlışlar yapabilirler.
Bunları düzeltmek de bence anne ve babalarına düşüyor...
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39