• BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Ziraat Odası’ndan Başkan Öztürk’e teşekkür

Ziraat Odası’ndan Başkan Öztürk’e teşekkür
Yahyalı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Genç, Yahyalı Başkan Esat Öztürk’e ilçe tarımına verdiği destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Esat Öztürk’ün makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Yahyalı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Genç, Başkan Esat Öztürk’ün ziraat odasına ve ilçedeki çiftçilere verdiği destekten dolayı teşekkür ederek şunları söyledi. “ Odamıza yaptığı destekten dolayı Başkanımız Esat Öztürk’e teşekkür ediyorum. 150 bin liralık tarım makinasınıodamıza alınmasına katkı sağladılar. Çiftçilerimiz bundan çok memnun kaldı. Bu desteklerim devamını bekliyoruz.” dedi.
Ziyarette ilçedeki tarımın gelişmesi ve özellikle küçük ölçekli firmaların desteklenmesi için bazı tarım makinalarına duyulan ihtiyacı dile getiren Mustafa Genç, oda olarak taş parçalama ve elma budama makinasına ihtiyaç duyduklarını belirterek, bu konuda Başkan Öztürk’ten destek istedi.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçede yapılan her türlü güzelliğin kendilerini ilgilendirdiğini, kurumlar arası işbirliğinin çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Öztürk, “ İlçedeki kurumların birbiri ile barışık olması lazım, dayanışma içinde olması lazım. Buna ilçemiz çok müsait. Yahyalı için bir çivi çakıldığı zaman, bu hepimizi ilgilendiriyor, bizleri mutlu ediyor. İnşallah bir dayanışma içerisinde Yahyalı’yı turizmde, tarımda ve hayvancılıkta kalkındıracağız. Ben buradan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İlçelerimizdeki ziraat odalarına tarım makinaları hibesinde bulundu. Bu makinalardan tüm halkımız faydalandı. Tarımla uğraşan bir belediye başkanı olarak, bende faydalandım. Ayrıca Büyükşehir Belediyemiz bir güzelliğe daha imza atarak, ilçelerimize Süt Soğutma Tankları dağıttı. İnşallah en yakın zamanda süt üretiminin yoğun olduğu mahallelere bu tankları yerleştireceğiz. İlerleyen Yıllar içerisinde de ilçedeki tarımın gelişmesi için çalışacağız. 2017 ve 2018 yıllarında gerek merkezi hükümetimiz, gerekse büyükşehir belediyemizin yatırımlarında maksimum istifade edebilmek içi, yoğun bir çaba içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı.
Başkan Esat Öztürk ayrıca, Kayseri Büyükşehir Başkanı Mustafa Çelik yapacakları toplantıda Ziraat Odasının taleplerini ileteceğini sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39