• BIST 9092.76
  • Altın 2324.854
  • Dolar 32.3718
  • Euro 34.9834
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

ZULÜMLERİYLE KAHROLSUN İSRAİL!

ZULÜMLERİYLE KAHROLSUN İSRAİL!
Tarih boyunca Allahın peygamberlerini öldüren, Allahın dinini değiştiren, insanlığın ifsadı için fitne çıkarmaktan bir an bile vazgeçmeyen İsrail! kan içen vampirliğine devam ediyor.
Kendilerini İspanyolların zulmünden kurtarıp Anadolu’ya getiren ve burada huzurlu bir hayata kavuşturan Osmanlıya düşmanlıktan bir an bile vazgeçmeyen, vahşi batının İslam dünyasının ortasına attığı İsrail, çıbanbaşı olmanın gereğini yerine getirmeye devam ediyor.
Kurulduğu 1948 yılından beri İnsanlığın başına bela olup, Filistin halkını soykırımdan geçiren, milyonlarcasını da başka ülkelerde mülteci durumuna düşüren zorba İsrail, Filistin’de de kan akıtmaya devam ediyor.
Başta Kudüs olmak üzere Filistin’in birçok yerinde bir yandan Yahudi yerleşim yerleri inşa eden katil sürüsü, bir yandan da tarihi ve kültürel değerleri ortadan kaldırmanın çalışmasını yapıyor.
Dünya tarihinin akıl almaz soykırımını uygulayarak Filistin halkını yok etmeye çalışan İsrail, bir yandan da uyguladığı ambargo ile masum Gazze halkını tamamen yok etmenin çalışmasını yapıyor.
2 yıl önce mazlum Gazze halkına insani yardım götüren Mavi Marmara gemisine saldırarak 9 Türk vatandaşını şehit edip onlarcasını yaralayan İsrail, kendilerini İspanyol soykırımından kurtaran Osmanlı’nın torunlarına karşı en büyük ihaneti yapmış ve kalleş Yahudiliğini ortaya koymuştur.
O günden bu güne uluslararası hukuku, insanlık vicdanını ve insan haklarını hiçe sayarak
ü Tazminat ödemeyen
ü Özür dilemeyen
ü Gazze ambargosunu kaldırmayan
İsrail, bu aymazlığı yetmiyormuş gibi ülkemiz aleyhine komşularımızla ittifaklar kurarak, ihanetini devam ettirmekle eli kanlı zalim olduğunu ortaya koydu.
Kayseri halkı ve tüm Türkiye mazlumların dostu olarak, bebekler dahil her yaşta insanın katili İsrail’e karşı çıktı ve çıkmaya da devam edecek.
Şu anda Kayseri adliyesinde 2 ay önce Kayseri de İsrail takımı ile yapılan bir maçta yaptığı zulümler ve katliamlar için İsrail’e kahrolsun İsrail diye tepki gösteren erdemli gençler haklarında açılan davanın duruşması var.
Mazlumların yanında zalime karşı haykıran bunun için yargılanan Kayserili gençlerimizi bu erdemli tavırları için tebrik ediyor, kutluyor her türlü desteğimizin onların yanında olduğunu bildiriyoruz.
Ülkemizin dört bir yanından gençlerimize destek için gelen insanlık ve Filistin dostlarına hoş geldiniz diyor Mavi Marmara şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, tüm dostlarımıza teşekkür ediyor ve bugün aklıselimin galip geleceğine inanıyoruz.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları

Adına

Ahmet TAŞ
MAZLUMDER Kayseri Şb. Bşk. Vekili
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39