Yemekte bir konuşma yapan 5E Termal Resorts Hotel Genel Müdürü Gülsüm Yücel, hayatta farklı mücadele alanlarındaki kadınları bir araya getirmek ve aralarında sinerji oluşturmak için söz konusu etkinliği düzenlediklerini söyledi. Yücel, "Biz istedik ki, Kayseri'de var olan ve farklı alanlarda çalışmalar yürüten Stk, dernek ya da kurum ve kuruluş yöneticisi kadınları bir araya getirelim. Birbirimizi tanıyalım ve neler yapıyoruz öğrenelim istedik. X'in Y'den Y'nin Z'den farkı yok, hepimiz kadın olarak farklı alanlarda mücadele veriyoruz. Belki benim yaptığıma benzer bir işi başka bir yönetici arkadaşım da yapıyor. Neden güçlerimizi bölelim? Birlikten kuvvet doğar, düşüncesi ile bu organizasyonu düzenledik. Bizi kırmayıp teşrif ettiğiniz teşekkür ederim" diye konuştu.
5E Termal Resorts Hotel hakkında da bilgiler veren Gülsüm Yücel, "2014 yılında hayata geçirilecek olan projenin en önemli özelliğinin 'engelsiz mimari' tasarımı olduğunu söyledi. Engelli yaşamının bir haftaya sığdırılmaması gerektiğini dile getiren Yücel, "Biz, 5E olarak Kozaklı'da kaplıca oteli yaptırıyoruz. Ticari tarafının dışında Türkiye'de ve dünyada örnek ve farklı bir projemiz var. Engelsiz mimari başlığında, engellilerin de çok rahatlıkla kullanabileceği bir alan yaratıyoruz. Her sağlıklı birey engelli adayı olabilir. Biz de bu düşünceden yola çıkarak, engelli misafirlerimiz için rahat edebilecekleri, engel olmadan havuza girebilecekleri, yürüyebilecekleri alanlar oluşturduk" dedi.
Hotel içerisinde kadınlara özel ayrıcalıkların olduğunun altını çizen Yücel, "Bu bir, devre mülk değil, devre tatil projesi. SPA, merkezi, fitness salonu, fizik tedavi uygulamaları, özel hamamlar, güzellik salonları, havuzlar, restaurantlar, mescitler ve devasa kütüphanemizin yanı sıra, konferans salonumuz, kafelerimiz ve alışveriş merkezlerimiz ile birlikte 2 bin metrekare sosyal tesis alanımız mevcut. Bunun yanı sıra 9 bin metrekare açık alanımızda tenis kortu, bilardo, internet cafe, playstatiton, basketbol sahası ve nizami ölçülerde futbol sahamız olacak. Ayrıca çocuklarımızın, oyun oynayıp yeteneklerini geliştirebilecekleri park ve oyun alanlarımız, kreş ve bakım evlerimiz de mevcut olacak. Bunların yanı sıra misafirlerimiz, yüksek ses ve görüntü kalitesi ile donatılmış 200 kişilik dev klasik sinema salonumuzda, Türk ve dünya sinemalarından seçkin filmleri ailece izleme imkanı bulacaklar. Kadınlarımız yeme içme derdiyle karşı karşıya kalmadan sabah ve akşam açık büfe yemeğiyle tatil boyunca rahat edebilecekler" ifadelerini kullandı.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.