MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Erciyes 38 FK – Ağrı 1970 Spor arasında oynanan 3’üncü Lig maçını tribünden takip etti.
Müsabakadan sonra Erciyes 38 FK Kulüp Başkanı Ahmet Dirgenali, “Bugün sahamızda galibiyet aldık. Bugün buraya gelen taraftarlarımıza 3 puanımızı hediye ettik. İnşallah diğer haftalarda devamı gelecek.
Allahın izniyle hedefimize emin adımlarla gideceğiz. Türkiye kupasında da tur atladık, orada da yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. MHP Milletvekili Baki Ersoy ise, “Erciyes 38 FK’yı tebrik ediyorum. Malzemecisinden başkanına kadar tebrik ederim.
Ağrı 1970 Spor zor bir takım. Galip geldik, 8 puana ulaştık ve 3’üncü sıraya yerleştik. Önceki haftalarda daha iyi olabilirdi ama bugünlere kısmetmiş. İnşallah bunu devam ettirir” diye konuştu.