• BIST 9094.06
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Ak Otomotiv Kayseri

Ak Otomotiv Kayseri
Ak Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaman, Kayserinews.com'a özel röportaj verdi.

Öncelikle sizleri tanıyabilir miyiz ?

Ak Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaman: Ak Otomotiv olarak, 35 yıldır hizmet vermekteyiz. Bende çocukluktan beri bu sektörün içerisindeyim. Hem okudum, hemde çalıştım. Liseden sonrada tamamen sanayiye dönüş sağladım. Uzun yıllardır baba mesleğini sürdürüyorum.

 

-Hangi bölgede hizmet veriyorsunuz?

Ak Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaman: Daha öncesinde Yeni Sanayi sitesinde hizmet veriyorduk. Yaklaşık 3 yıldır da Oymaağaç mahallesi'nde, Ağır vasıta sitesi olarak yaptırılan yerdeyiz.  Ağır Vasıta hizmeti veren firmalar olarak, Yeni Sanayi Sitesinde iş yapamaz hale gelmiştik. Bundan dolayı da ağır vasıta sitesinin de yapılması bizim açımızdan çok iyi oldu. Özellikle Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır Başkanımıza da bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizlere güzel bir imkan sağlamış oldu. Şuan toplamda 650 M'2 kapalı alanımız mevcut. İş yerimize aynı anda 10 tane ağır vasıta araç sığa bilmektedir. 

 

 

-Firmanız Ak Otomotiv'den bahseder misiniz ?

Ak Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaman: Ak Otomotiv olarak, kamyon ve tırların motor, mekanik, fren ve bütün bakım işlerini yapıyoruz. Bunun yanı sıra 24 saat hizmet veren yol servis imkanımız var. Sivas, Yozgat, Adana, Kırşehir, Mucur bölgelerine kadar giderek yol servis imkanı sağlıyoruz. Yine muayene konusunda da çalıştığımız yerlere ciddi manada yardımcı oluyoruz. Ön muayene hizmeti veriyoruz. Muayenede ki bir aracın nerelerine bakılıyorsa bizde burada onları önceden yapıyoruz. Araçların tek seferde muayeneden geçmesi için yardımcı oluyoruz. 

 

- Hangi marka araçların bakımını yapıyorsunuz ?

Ak Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaman: Biz, Ağır vasıta konusunda, marka seçmeden bütün markalara bakıyoruz. Mercedes, Scania, DAF, Renault, BMC, Ford bütün araçların, motor, mekanik ve fren bakımını Ak Otomotiv olarak yapıyoruz. Yeni model ağır vasıta araçlarında yine bakımını gerçekleştiriyoruz. 

 

- Kış yaklaşıyor. Bu konu da ağır vasıta araç sahiplerine ne gibi tavsiyeleriniz olacak ?

Ak Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaman: Kış gelmeden önce mutlaka ağır vasıta araçların genel bakımı yaptırılmalı. Genellikle şahit olduğumuz bir olayı anlatmak istiyorum. Su unuturlar. Suyu unuttuğu zamanda motor bölümünde büyük çatlaklıklar ve hasarlar meydana gelir. Motor sistemine kesinlikle antifriz konulmalıdır. Hava sistemine de alkol emdirilmeli. 

- Son olarak okuyuvularımıza neler söylemek istersiniz ?

Ak Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaman: Öncelikle bu röportajı bizimle gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ağar vasıta araç konusunda yıllardır hizmet verdiğimizi belirttim. Bizimle daha önceden çalışmamış firmaları ve araç sahiplerini iş yerimize davet ediyoruz. Vereceğimiz hizmetten çok memnun kalacaklarının garantisi verebilirim. 

 

AK OTOMOTİV - Tır ve Kamyon Servisi 

7/ 24 Yol Yardım Hizmeti

Hizmetlerimiz: 

Motor Bakım & Onarım - Mekanik Hizmet - Elektrik & Elektronik - Yedek Parça - Fren Bakım ve Servisi -

Yerinde Servis - Muayene Hazırlık

İletişim: 0352 331 01 14

Gsm: 0532 559 76 89

Adres: Oymaağaç Mah. 3101 Sk. No:44 - Kocasinan / KAYSERİ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39