• BIST 8728.76
  • Altın 2241.165
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1608
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

Ak Parti İl Başkanı Çopuroğlu gündemi değerlendirdi

Ak Parti İl Başkanı Çopuroğlu gündemi değerlendirdi
Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu yerel gündemi değerlendirdi. Çopuroğlu, şehrimizi ilgilendiren organizasyonların içerisindeyiz ifadesini kullandı.

İl Başkanı Şaban Çopuroğlu başkanlık makamında yaptığı açıklamada; Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile Sarız ilçemizde yeni açılan yolun bulunduğu yerde incelemeler yaptık. Sarız Belediye Başkanımız Baki Bayrak ve ekibi istişare etme fırsatı bulduk. Güzel, değişik Şehrimize ve Sarız’ımıza hizmet etme noktasında güzel bir atmosfer oluşturuldu dedi.

İl Başkanı Çopuroğlu açıklamasında; sadece Sarız ilçesine değil tüm ilçelerimize de hizmet götürme noktasında çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, Yol medeniyettir dedi. Çopuroğlu;  Pınarbaşı ilçemizde de Hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç, hem de Memduh Uzunluoğlu başkanımız orada fikir alış verişinde bulunduk. İl ve ilçe teşkilatlarımızla toplantılarda gerçekleştiriyoruz.

Büyükşehir Meclis üyelerimizle zaman zaman toplantılar gerçekleştiriyoruz. Belediye başkanlarımızla da uyumlu bir çalışma başlatmış olduk. Diğer taraftan Kocasinan ilçe Danışma toplantımızı da gerçekleştirdik. Tüm Belediye başkanlarımızın iştirakleri ile bir sinerji oluşturduğumuza inanıyorum. Bu arada STK larla olan diyaloglarımız devam ediyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü KİMDER in toplantısına katıldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizlerin göreve geldiğinde 4 Ağustosun hemen akabinde 5 Ağustosta KİMDERİN geçen yıl 13.cüsü düzenleniyordu. O zamanda iştirak ettik. Geçtiğimiz günde iştirak etmiş olduk.

Belediyelerimizde boş durmuyor. Kocasinan Belediyemiz Kayseri’nin denizinde muhteşem bir program düzenledi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Talas da ise Mustafa Yalçın Başkanımızın Türkiye’de ilk olduğunu düşündüğümüz bir programına katıldık. Bizi de heyecanlandıran bir organizasyondu. İlk ki Talas’ımızın Çömlekçi mahallesinde gerçekleştirildi. Programın özeti şu; Belediyemize müracaat edip mahallesindeki sorunu ileten talepler listeleniyor. Elektrikten tutunda asfaltına kadar. Nasıl bir sıkıntısı varsa bunları not ediyorlar hem de bir program dâhilinde 17 Mahallesinde üçer ya da dört günde önemli sorunlarını halletmek için başladılar. Çömlekçi mahallemiz Talas’ımızın en uzak mahallesi. Orada 150 personel ve 30 iş makinası ile oradalar. Bizlerde bürokratların yanı sıra Milletvekillerimizle bu projeye destek vermek için katılım sağladık.

Şu an Çömlekçide yapılabilecek ne varsa hemen müdahale ediliyor. Diğer taraftan Melikgazi İlçemizin de ilçe danışma meclisi var. Alınacak kararlar hayırlara vesile olur inşallah diye temenni ediyorum. Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39