• BIST 8718.11
  • Altın 2244.727
  • Dolar 32.3302
  • Euro 35.1556
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 3 °C
  • İstanbul 8 °C

Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Okandan: "davamıza küsmece darılmaca olmaz"

Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Okandan: "davamıza küsmece darılmaca olmaz"
Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan davamıza küsmece darılmaca olmaz.

Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, 2023 seçimlerinde Milletvekili adaylığı konusunda, "Böyle bir konuda üzerime bir görev düşerse, bu sorumluluğu üstlenmeye hazırım." dedi.

AK Parti'de 2023 seçimlerinde Milletvekili aday çalışmalarını başlattı. Milletvekili adayları ince elenip sık dokunacak, yıpranmış isimler kesinlikle listede olmayacak. Her il için çalışan ekipler, hem o ildeki mevcut sıkıntı ve talepleri toplayacak; hem de o ilin milletvekillerinin çalışma performansını Genel Merkez’e raporlayacak.

Ak Parti  Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan,Kayseri News Haber Genel Koordinatörü Ali Burhan'ın Sorularını Yanıtladı. 

 

Okandan,  milletvekili  adaylığınız konuşuluyor. Nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu yanıtladı.

o3-029.jpg

Okandan şunları söyledi..

"Türkiye, önemli bir sürece doğru hızla yol alıyor. Önümüzde  cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler var. Partimiz çok iyi hazırlanıp, bu seçimlerde 20 yıllık  başarısını sürdürmelidir. Elbette bu tercihler kişisel tercihlerden öte, parti teşkilatlarımızın,  halkımızın teveccühü ve yetkili organlarımızın değerlendirmelerine bağlı. Böyle bir konuda üzerime bir görev düşerse, bu sorumluluğu üstlenmeye hazırım.

Dünya ya örnek olan bir Ak Parti teşkilatlanması var. Dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her platformda vurguladığı gibi milletine güvenen ona hizmetkar olmak için çalışan bir teşkilat olarak çalışıyoruz.

Her zaman hedefimiz vatandaşa en iyi hizmeti sağlamak. Her kapıyı çalarak sıkılmadık bir el bırakmamak. 20 yıllık bir iktidardan bahsediyoruz. Kocasinan’da da ivme her zaman güzel yerlerdeydi.

4 yıllık görev süresince her zaman en iyiyi yapma gayretinde olduk. İnşallah kalan sürede de en güzel hizmetleri yapmak için çalışacağız.

Genel merkezimiz mevcutta görevi olanlarla alakalı şu an henüz istifalarının kabul sürecini aşmadı.  Bir önceki 27.dönemde biz aday adaylığını başvurmuştuk nitekim olmadı ama bu noktada davamıza küsmece darılmaca olmaz. Aynı gayretle mücadelemize devam ettik.

Önümüzde bir seçim süreci var,  bu noktada istişarelerimiz var,  vakti saati geldiği dakika da yapılır her hangi bir adaylık durumu söz konusu olduğu takdirde de bizler üzerimize düşen görevi de yapmaya her zaman bu dava içinde hazırız.

Tabi nasiptir her şeyden önce nasip neyse memleketimiz için hayırlısı neyse o olsun diye temennimiz…Kimin var olduğu, kimin aday olacağı değil, esas olan 2023 seçimlerinde sayın cumhurbaşkanımızın milletinden alacağı en güzel desteği o sandıklardan güzel sonuçlar çıkarmak olacaktır.

Türkiye yüzyılı dediğimiz başlıkta dünya da yeni kurulan düzende Türkiye inşallah 2023 seçimlerinde  Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde daha güzel işler yapmak için devam edecek,  bizler de üzerimize düşeni yapacağız. “

Elbette aday adayı başvuruları olur.  İnşallah şehrimiz için hayırlısı olur. Bizler olmuşuz arkadaşlarımız olmuş mesele değil  mesele 2023 seçimlerinde Ak Parti’yi yeniden iktidara taşımak olacaktır.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39