• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

AK PARTİ MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI ÜLKE: “CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN SAHADAYIZ, GÜÇLÜYÜZ, HAZIRIZ”

AK PARTİ MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI ÜLKE: “CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN SAHADAYIZ, GÜÇLÜYÜZ, HAZIRIZ”
AVUKAT GÖKHAN ÜLKE: “CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN SAHADAYIZ,"

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Ramazan ayını hem merkez hem de dış mahallerde düzenlenen programlar ile dolu dolu geçiriyor. Başkan Ülke,  teravih buluşmaları, iftar programları ile Ramazanın bereketini ilçe sakinleriyle birlikte yaşıyor. Başkan Ülke, Ramazan ayı çalışmaları ile ilgili  Kayserinews.com Genel Koordinatörü Ali Burhan'a değerlendirmelerde bulundu..

 g2-030.jpg

AK PARTİ MELİKGAZİ  İLÇE TEŞKİLATI VE GEÇMİŞ YÖNETİCİLER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke  Ramazan ayını yoğun bir program ile geçiriyor. Melikgazi ilçe teşkilatı olarak  dış mahallerine ziyaretler gerçekleştiren Başkan Ülke, Ramazan akşamlarında da iftar ve teravih buluşmaları ile vatandaşlarla buluşuyor. Üniversite öğrencilerinin yanı sıra vatandaşların da iftar sofralarına konuk oluyor.

g3-016.jpg

ÖĞRENCİLER VE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELİYOR

Başkan Ülke, ilçenin farklı mahallerinde sürpriz ev ziyaretleri gerçekleştirerek öğrencilerin yanı sıra engelli, ihtiyaç sahibi ve yalnız yaşayan vatandaşların da iftar sofralarına konuk oluyor. Ramazanın birlik ve beraberlik ruhuna uygun olarak açılan oruçların ardından sıcak çay sohbetleriyle yapılan gönülden muhabbetler memnuniyet oluşturuyor.   

RAMAZAN AYI BEREKETLİ GEÇİYOR

Ramazan ayı boyunca toplumun tüm kesimleriyle iftar sofrasında buluşacaklarını belirten Ülke, “iftar programlarının tamamında dışarıdayız. Özellikle ihtiyaç sahiplerinin evlerine gitmeye çalışıyoruz.

Yada bizi daha önceden evine davet etmiş vatandaşlarımız varsa ziyaret ediyoruz. Teravih namazını mahallede kılıp sonrasında esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızı dinliyoruz, bu anlamda bereketli geçiyor.

g4-004.jpg

İftar sofraları vatandaşlarla iç içe olmamıza da vesile oluyor. Belediye başkanlarımızı vekillerimiz sürekli halkın içerisindeyiz. Bu günde şehidimiz var. Allah rahmet eylesin mekanı cenneti olsun. Yakınlarına sabrılar diliyorum.  Kazım Karabekir Mahallesinde şehidimizin evinde olup dua edeceğiz. Çalışmalarımızı da yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKINA UYGUN HAREKET EDİYORUZ.

Aynı zamanda toplantılarımızı mahallelerde yoğun katılımlarla yapıyoruz. Ak parti ve Cumhur ittifakı 2023 yılında da güçlü bir şekilde seçime girecek ve seçimi kazanacak biz bundan eminiz hem Ak Partiye oy verenlerin hem de siyaset yapanların öz güvenli şekilde sahada olmasında büyük bir önem arz ediyor. Bizde buna uygun bir şekilde çalışıyoruz” Şeklinde konuştu.

g5-004.jpg

 AK PARTİ MELİKGAZİ  İLÇE TEŞKİLATI İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Bu arada  AK Parti Melikgazi  İlçe Başkanlığı, merkez mahalle ve köy başkanları ile iftar programında bir araya geldi.

Başkan ülke,” Mahalle başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz,  kadın kolları,  gençlik kolları ve bu ekibe bu zamana kadar başkanlık yapmış yöneticilerimizin hazır bulunduğu bir ortamdı. Sadi Köylü, Timur Barlas, Sami Kadıoğlu hep beraber bir iftar programı gerçekleştirdik.

g7.jpg

O anlamada Melikgazi teşkilatının bu silsileyi devam ettirdiğini de görmüş olduk. Çok anlamlı bir program oldu. Bu birliktelik Haseki başkanımla başladı daha sonra  Memduh başkanı ve  Palancıoğlu başkanımla  devam ediyor. Bizlerde ilçe teşkilatı olarak sürdürmeye çalışıyoruz” dedi.

g6.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39