• BIST 4.918,69
  • Altın 1281.593
  • Dolar 20.3727
  • Euro 21.9762
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • İstanbul 22 °C

AK Parti Türkiye’nin,son 60 küsur yıllık hayatının bir kazanımı

AK Parti Türkiye’nin,son 60 küsur yıllık hayatının bir kazanımı
Ben AK Parti’yi Türkiye’nin,son 60 küsur yıllık hayatının bir kazanımı olarak değerlendiriyorumBugün veda günü.Uzun yazmayacağım.Gelinen noktada, BUGÜN’de yazı hayatımın zorlaştığını ve böyle bir vedanın kaçınılmaz hale geldiğini düşünüyorum.
Ben AK Parti’yi Türkiye’nin, son 60 küsur yıllık hayatının bir kazanımı olarak değerlendiriyorum.

Aynı şekilde Hizmet Camiası dahil bütün hizmet yapılarının, Türkiye’nin iyilik yolunda ilerlemesinin önemli unsurlarından olduğuna inanıyorum.

Son süreçte AK Parti Hükümeti ile Camia arasında yaşananların, iki yapıyı da yıpratmadan sonlanması için çaba sarf ettim. Ama son hadisenin de getirdiği kopuş önlenemedi.

Türkiye hangi boyutta ve nereye uzanırsa uzansın yolsuzluklarla mücadele etmeli.

Ama ben son operasyonu sadece bir yolsuzluk operasyonu olarak görmedim. Bu, başka bir savaşın uzantısı bana göre. Ve ben o noktada gazetemin genel yayın çizgisi ile çok farklı duruyorum.

Sondan bir önceki yazım “Allah’tan hayırlısı” diyerek bitiyordu. Bugün de diyeceğim odur: Allah’tan hayırlısı.

Rabbim niyeti hayır olanları korusun.
Allah’a emanet olunuz.
ahmet taşgetiren
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39